Nå skal vi sammen kåre Årets Grasrottrener!

Treneren er kanskje den aller viktigste rollemodellen i barne- og ungdomsfotball, og vi ønsker å hedre Grasrottrenere over hele Norge!


Kjenner du en trener som gjør noe ekstra for å bidra godt miljø og god fotballaktivitet? Eller er det en person som bidrar til å øke rekruttering og redusere frafallet ved sin måte å trene på? Vi ønsker å løfte frem så mange positive historier som mulig, og vi trenger hjelp fra fotball-Norge om å finne alle så mange verdige kandidater som mulig. Er du over 18 år kan du nominere din kandidat her.

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvorfor nettopp denne treneren fortjener denne utmerkelsen.


AktueltHvordan går vi frem for å kåre Årets Grasrottrener:

-        Nominasjonsportalen er åpen til og med 12. september

-        Fra 17. september til 1. oktober vil man kunne stemme på sin favoritt i hver fotballkrets

-        En lokal jury i hver krets skal kåre kretsens vinner blant de 5 kandidatene med flest stemmer i de respektive kretsene

-        De kretsvise vinnerne blir dermed kandidater i den nasjonale konkurransen. Det blir mulig å stemme på sin favoritt fra 1. november til 14. november.

-        En nasjonal jury vil deretter kåre Årets Grasrottrener blant de 5 kandidatene med flest stemmer fra den nasjonale konkurransen.

-        Utdeling av prisen foregår på Cupfinaleseminaret 2.-4. desember

Hva kan man vinne?

Årets Grasrottrener Krets vinner 10.000 kr til klubben de representerer, diplom for utmerkelsen og heder og ære.

Årets Grasrottrener Fotball vinner ytterligere 20.000 kr til klubben de representerer, diplom for utmerkelse, deltakelse på Cupfinaleseminaret og Norsk Tippings gjest på den påfølgende Idrettsgallaen

Kriteriene er som følger:

For å nominere må man være over 18 år

Den nominerte må være over 18 år, den må være trener i barne- og ungdomsfotball og den må ha tatt minst ett av delkursene i Grasrottrenerutdanningen til NFF.

Alle som stemmer må være over 18 år og kan kun avgi 1 stemme ved hver avstemmingsperiode.