Tippelag

Norsk tipping har ingen løsning for levering av spill for tippelag eller spillelag. 

Vi anbefaler at en av medlemmene i tippelaget leverer spillet på sitt kundeforhold på vegne av tippelaget. Det betyr at spilleren som leverer inn spillet på vegne av tippelaget blir berørt av sine personlige spillegrenser ved levering av spillet. 

Vi er klar over at dette kan være vanskelig å skille premiene dersom den spilleren som leverer på vegne av spillelaget også leverer spill for seg selv. 
Vi anbefaler derfor at dere tar vare på spillekvitteringen og merker den med f.eks "Tippelag" dersom dere leverer spillet i en butikk. 
Dersom dere leverer spill via mobil eller PC anbefaler vi at dere oppretter en lykkekupong med f.eks navnet "tippelag."

Spilleren som leverer spillet, er også den som vil få premien inn på sin spillerkonto. Spillelaget må selve ordne med betaling og fordeling av premier.
Hos en kommisjonær kan du be om en kontoutskrift. På utskriften står kvitteringsnummeret på premieutbetaling og ved hjelp av det nummeret kan du finne ut hvilken kvittering gevinsten kommer fra.

Ved premier på over 50 000 kr vil vi sende ut en premiebevitnelse til den som har levert spillet, og denne kan kopieres til de andre deltakerne i tippelaget. Ved å sende denne bevitnelsen inn med skatteoppgjøret vil det ikke bli beregnet skatt på premien.
Merk at dersom premien står på konto ved årsskiftet kan det bli beregnet formueskatt på beløpet.

→ Se dine spillegrenser

→ Gå til lagre lykkekupong

Chat med oss eller ring vår kundeservice