Nettbrett android

Hvorfor finner jeg ikke Norsk Tipping app i Google Play?

Per dags dato har vi ikke tillatelse til å ha en app som tilbyr levering av pengespill i Google Play, appen du finner der nå er en ren resultat app. Hvis du ønsker appen kan du gjøre følgende: Åpne www.Norsk-Tipping.no i nettleseren på mobilen, velg de tre strekene øverst til høyre. Velg "slik spiller du". Bla nedover til "Android app", velg "klikk her" og "Last ned". Eller send en SMS med kodeord SPILL og send til 1960.

Slette filer i nettleseren

Nettbrett Android 
Standard nettleser: Trykk på de 3 prikkene oppe til høyre, velg Innstillinger, Personvern og Slett personlige data. La det  være hake på de tre øverste punktene.

Chrome: Trykk på 3 prikker oppe til høyre, Innstillinger - Personvern - Slett nettleserdata. La det være hake på de punktene som vises, velg "Slett data". 

Chrome: trykk på de tre prikkene oppe i høyre hjørne i nettleserbildet, velg «Innstillinger» - velg «Avansert» på venstre side – trykk på «Personvern» - og deretter på «Slett nettleserdata» som man finner oppe i høyre hjørne. Huk av for «Tøm nettleserlogg», «Tøm bufferen» og «Slett info.kapsler og nettsteddata» - og velg «Tøm» nederst i bildet 

Internett: trykk på de tre prikkene opp i høyre hjørne i nettleserbildet, velg «Innstillinger» - «Personvern» - «Slett personlige data», huk av for «Søkehistorikk», «Mellomlager» og «Inf.kaps. og sidedata» - og deretter trykke på «Utført» nederst i bildet. 

 

Hvordan endrer jeg mitt registrerte mobilnummer?

Vi tilbyr Bank ID for endring av mobilnummer:

Gå inn på Kundeservice sidene våre, der finner du en boks hvor det står "Endre mobilnummer?".

Etter å ha valgt Endre her følger du stegene for å komme til Bank ID (du velger selv om du ønsker Bank ID på mobil eller Bank ID ved hjelp av engangskode). Når denne prosessen er gjennomført får du registrert nytt mobilnummer.

Du kan også endre mobilnummer ved å ta med deg spillekortet ditt til en av våre kommisjonærer, eller du kan logge deg inn på norsk-tipping.no (PC), klikk på navnet ditt øverst på siden, velg "Min side". 

Glemt PIN-kode - mobil og tablet

iPhone/iPad:

Gå inn i appen og videre til siden for å logge inn. velg deretter Glemt PIN (iOS: har du aktivert Touch ID trenger du ikke PIN). Du kan da velge om du vil logge inn med fødselsnummer eller sette ny PIN-kode, velg Sett ny PIN. du bruker Bank ID for å lage deg ny PIN-kode.

Android:

Gå inn i appen og videre til siden for å logge inn, klikk deretter på Glemt PIN. Du kan da velge om du vil logge inn med fødselsnummer eller sette ny PIN, velg Sett ny PIN, du bruker bank ID for å lage deg en ny PIN kode.