Bingoria

Hva er Bingoria?

Bingoria er Norsk Tippings nettbingotilbud – vi har bingospill fra syv om morgenen til tre på natta, slik at du kan spille når det passer deg.

Du kan chatte med spillere og chatverter mens du spiller mange morsomme varianter av 75-, 30- og 90-ballsbingo. Vil du spille litt mens du venter, har vi gøyale minispill tilgjengelig i Bingorommet.

Gå til hovedsiden for Bingoria og se hvilke bingorom som er åpne for spill. Romlogoene viser hvor lenge det er til neste trekning, pris per brett, bingotype (antall baller), antall spillere som er innlogget og jackpottens størrelse.

Spilleplanen viser oversikt over når de ulike bingorommene er åpne og hvilke bingotyper som spilles der.

Hva er Jackpot?

Hvert rom har en tilhørende jackpot. For hvert spill avsettes 5 % av innsatsen til jackpotten. Jackpotten vinnes hvis en spiller får fullt brett innen et visst antall opprop. Beskrivelse av jackpottene finnes i spilleplanen. Størrelsen på jackpottene vises til enhver tid i bingorommet.

Hvor finner jeg premieplanen på Bingo?

Premieplan for hvert enkelt spill vises på øvre høyre side eller ved å klikke på «i»-knappen ved bingobrettene

Hvilke Bingotyper tilbys?

75-ballsbingo: Brettene i 75-ballsbingo består av 25 tall (5 kolonner x 5 rader). I trekningen trekkes det blant tallene 1 – 75. Dersom de trukne tallene befinner seg på brettet du har kjøpt, markeres tallet på brettet. Dersom du er første spiller som oppnår en vinnerkombinasjon, vinner du.

90-ballsbingo:Brettene i 90-ballsbingo består av 3 rader og 9 kolonner. Hver rad inneholder 5 tall og 4 tomme felt. I trekningen trekkes det blant tallene 1-90. Dersom du er første spiller som oppnår en av vinnerkombinasjonene, vinner du.

30-ballsbingo: Brettene i 30-ballsbingo består av 9 tall (3 kolonner x 3 rader). I trekningen trekkes det blant tallene 1-30. Jackpot utløses ved fullt brett innen 12 opprop, Jackpotten starter på kr 2 000.