Sportsspill

Åpningstider for spill hos Norsk Tipping

Åpningstider for levering av spill:

Innlevering av spill hos Norsk Tipping må skje på følgende tidspunkter:

Lotteri- og Sportsspill kl 06:00-02:59 på web og mobil.

Andre spill (Bingoria, KongKasino, Yezz og Flax) kl 07:00-03:00


Åpningstider Kundeservice

Kundeservice er åpen alle dager hele året til følgende tider:

Telefon 62507770 fra kl. 07-23 (10-23 søn-/helligdager)

Chat fra kl. 08-03 (10-03 søn-/helligdager)

E-post og andre skriftlige henvendelser besvares så raskt som mulig innenfor disse åpningstidene.

Hvor er det blitt av min oddskupong med langtidsspill?

30 dager etter innleveringsfrist blir kuponger slettet fra Mine spill, dette gjelder både Langoddsen og Lotterispill. 

Ved levering av langtidsspill på Langoddsen ("vinner av Champions League", "vinner av VM" ol.) er kupongen fremdeles gyldig selv om den ikke er tilgjengelig under "Mine spill", eventuelle premier utbetales som normalt etter at objektet avsluttes. Hvis du er usikker på hva slags objekt du har spilt er det bare å ta kontakt med Kundeservice for hjelp.

Åpenbar feilsatt odds

For Langoddsen og Liveoddsen anvendes faste odds som fastsettes av Norsk Tipping. Faste odds kan ikke endres for spill som allerede er innlevert og registrert i Norsk Tipping sentrale dataanlegg, med unntak for åpenbart feilsatte odds. Ved spill på objekter med åpenbart feilsatt odds, velger Norsk Tipping om oddsen skal settes til 1.00 for det aktuelle spillobjektet eller om oddsen på det aktuelle utfallet settes til 1.00. Det vil si at du får pengene tilbake på det aktuelle objektet, kupongen din vil ikke bli annullert av den grunn. Se spillereglene punkt 5.1.2.1.

Hva skjer med en kamp som trekkes på Tipping?

Et kamputfall kan avgjøres ved trekning dersom:

  1. kampen blir avlyst, innstilt, avbrutt, utsatt eller flyttet til en annen dag
  2. en kamp på en midtukekupong med kamper over flere dager flyttes til en annen dag enn angitte dager i kupongoppsettet
  3. oppført kamp blir fremskutt til et tidspunkt tidligere enn innleveringsfrist for den aktuelle kupongen
  4. oppført kamp blir flyttet fra hjemmelagets til bortelagets hjemmebane i forhold til det som fremgår i kupongoppsettet
  5. spillet er avbrutt i eller etter pause

Når en kamp trekkes foretar Norsk Tipping trekning av kamputfall ved pause og full tid, unntatt for tilfeller nevnt under punkt 5 (der gjelder kun trekning ved fulltid).

Hva skjer med kupongen min hvis en kamp/objekt avbrytes?

Hvis du har levert inn en Langodds- eller Liveoddskupong og ett av objektene blir avbrutt pga. dårlig vær, tribunebråk ol. gjelder 48 timers regelen (spillereglene punkt 5.2.2.2). Det vil si at kampen må erklæres ferdigspilt innen 48 t etter starttidspunktet, skjer det er resultatet som foreligger ved avbrytelsen gjeldende. Hvis kampen ikke ferdigstilles innen 48 t blir objektet satt til 1.00 i odds og du får tilbake innsatsen for det objektet. Pengene tilbakeføres til din spillerkonto.

Hva er systemtipping?

Et system fylles ut ved at du krysser av de kamputfall som ønskes spilt for hver av spilleomgangens kamper. Du tipper to eller tre forskjellige kamputfall på to eller flere kamper (garderinger). Ved utfylling av system skal det krysses av i kontrollfeltet for det antall rekker systemet inneholder. Det kan krysses av for system med fra 4 til 486 rekker. Det er kun tillatt å spille de systemene som er angitt i kontrollfeltet. Det totale antall rekker i et system fremkommer ved å multiplisere antall kryss for de forskjellige garderte kampene med hverandre.

Våre samarbeidspartnere tilbyr tjenester som hjelper deg med å fylle ut kuponger på en bedre måte. Med deres programvare kan du opprette systemer med sikre markeringer, garantier og reduksjoner. Kort fortalt så kan dette øke dine vinnersannsynligheter samtidig som det reduserer antall innleverte rekker. Mer info om samarbeidspartnere finner du her.

Systemtabell finner du her.

Hvor finner jeg spillereglene?

Norsk Tippings spilleregler finner du under hvert enkelt spill under "Slik spiller du".

Du kan også benytte denne linken

Hva er Langoddsen?

Langoddsen er et oddsspill som tilbys av Norsk Tipping i Norge. Spillet ble først lansert i 1994. I dette oddspillet satser man et beløp på riktig resultat ved ulike sportsbegivenheter. Flere forskjellige idretter brukes regelmessig som spillobjekt på Langoddsen. Dette er for eksempel fotball, håndball, ishockey og bandy. Man velger hvilke kamper man ønsker å spille på ut i fra et spillprogram som er satt opp på forhånd av Norsk Tipping.

Man står fritt til å velge de kampene man ønsker på det oppsatte programmet. Norsk Tipping setter opp odds for alle mulige utfall i kampene. Oddsen viser hvor mye man kan forvente i premie om man vinner i et oddsspill. For eksempel vil en singelkamp med odds på 2.00, gi en premie på 200 kroner om man har 100 kroner som innsats.

Maksimalt er det mulig å satse på 10 kamper på samme oddskupong, med en maks mulig gevinst på 300.000 kr.

For mer informasjon se etter "Slik spiller du", eller gå til Langoddsen informasjonsside.

Hva er Tipping?

Spillet går ut på å tippe riktig kamputfall (H,U,B) i flest mulig av de tolv kampene som er oppført for den aktuelle spilleomgangen. En spilleomgang er lørdagskupongen, søndagskupongen og en midtukekupong. 
Det kan enten  spilles på kamputfall etter 1.omgang(pausetipping) eller ved utløp av normal tid(tipping). 

Jackpot og Bonuspott - Hva er forskjellen?

Jackpot er når ingen har tolv rette en spilleomgang, og 12'er potten overføres i til neste spilleomgang på samme kupong (Midtuke, Lørdag eller Søndag) og spillform (Pause eller Fulltid). Jackpotter MÅ følge kupong, det overføres aldri en Jackpott fra f.eks midtuke til søndag, eller fra fulltid til pause. Dvs at om ingen har 12 rette på Pausekupongen på en Søndagskupong så blir det jackpot på neste spilleomgang i Pausetipping Søndag.

Bonuspotten er som navnet tilsier en bonus. Her settes det av 15% av premiepotten i hver spilleomgang. Denne betales ut til en alene-vinner, i tillegg til ordinær 12'er pott for inneværende spilleomgang. Det er en bonuspott for Pause, og en for Fulltid. Dersom det ikke er noen alene-vinnere vokser bonuspotten for hver eneste tippekupong. Når den har vokst til 3 millioner kroner, bestemmer Norsk Tipping at Bonuspotten skal overføres til ordinær 12'er pott, og på den måten fordeles de 3 millionene til alle med 12 rette på aktuell kupong.

For mer informasjon se etter "Slik spiller du", eller gå til Tippings informasjonsside.


Hva er Liveoddsen?

Liveoddsen er et oddsspill som gir spilleren mulighet til å satse på forskjellige hendelser i kamper mens de pågår. LiveOddsen tilbyr eksempelvis spill på idretter som fotball, håndball og ishockey. Det kan satses på en rekke varierte hendelser som utfall av kampen, hvem som blir målscorere, antall mål totalt i kampen eller hvor mange mål et av lagene scorer. Det er Norsk Tipping som setter opp hvilke hendelsestyper man kan sette penger på, samt hva oddsen er på disse.

For mer informasjon se etter  Slik spiller du, eller gå til Liveoddsens informasjonsside.

Hva er Oddsbomben?

På Oddsbomben gjelder det å tippe riktig resultat på de kampene som er oppgitt. Sett opp kupongen selv, eller la systemet lage et forslag basert på innleverte rekker (lynspill). 

For mer informasjon se etter  Slik spiller du, eller gå til Oddsbombens informasjonsside.