Vinnersjanse for 5 hovedtall og 2 stjernetall er 1:95 mill. pr. rekke Les mer

Eksklusive premier

2015-09-04

Se Super Bowl live

I fantastiske San Francisco

Super Bowl er finalekampen i National Football League, høydepunktet i amerikansk fotball, ja i amerikansk idrett. Dagen Super Bowl spilles blir kalt Super Bowl Sunday og er en megastor begivenhet i USA.

Nå kan du vinne en reise til 2016-finalen, som skal spilles i herlige San Francisco den første søndagen i februar. Vi trekker en vinner av denne reisen blant alle som spiller Eurojackpot hos Norsk Tipping til trekningen fredag 4. september.

Ni av de ti mest sette TV-sendinger i USA i historien, er Super Bowl. 114 millioner så sendingen i år, og for 30 sekunder på luften må annonsørene ut med drøye 20 millioner kroner! Flere store stjerner har underholdt i pausen, som gar blitt et eget show i showet, blant andre Rolling Stones, Madonna, Beyonce, U2 og Katy Perry.

Hvem som underholder og ikke minst hvem som spiller på banen, vet vi ikke enda, men en fantastisk opplevelse kan vi garantere uansett. Superbowl 2016 finner sted i San Francisco og i tillegg til amerikansk fotball kan du og din heldige medreisende oppleve severdigheter som Alcatraz, Fishermans Wharf og Golden Gate Bridge. Vingårdsbesøk og gode matopplevelser i Napa Valley vil også være en del av denne Eurojackpot-reisen til The Golden State.

Reisen er for to personer og finner sted 4. - 10. februar 2016.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

Spill her
2015-09-11

Ekstravagant førjulstur

Til valgfri europeisk storby

Nå kan du velge hvilken by i Europa, som skal oppfylle dine villeste fantasier før jul i år.

Premien i Eurojackpot-reisen fredag 11. september er nemlig "fritt valg".

Vil du på ekstravagant fotballtur til England, shoppe julegaver og drikke champagne i Paris, nyte en ekte "gelato" ved Spansketrappen i Roma, danse natten lang på club i Berlin eller kanskje kombinere to byer i løpet av 4 dager?

Vi skreddersyr din storbytur, for deg og tre venner. Nå kan du oppleve ting du aldri har hatt sjansen til tidligere. Hoteller i luksusklassen, privatsjåfør og butler - du bestemmer!

Reisen er for fire personer og finner sted i 3. - 6. desember 2015.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

 Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 


2015-09-18

Sundance - en unik filmfestival

Vinn reise til Utah

Den lille byen Park City i Utah er en uke hver januar sentrum for presse fra hele verden. Internasjonale filmstjerner flokker seg om filmfestivalen Sundance med fokus på uavhengige filmer produsert utenom de store studioene.

Dit går turen for den som er så heldig å vinne i Eurojackpot-reisen fredag 18. september.

I løpet av festivalen er det en rekke spennende eventer; alt fra i skibakkene til konserter og fester. En uke med fart og moro og gode muligheter for å se verdens største filmstjerner og regissører. Dere får tilgang til eksklusive før-premierer, billetter til backstage og bord på eksklusive nattklubber.

En unik opplevelse!

Reisen er for to personer og finner sted i januar 2016.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 


2015-09-25

Opplev ville dyr på nært hold

Vinn opplevelse for livet i Kenya

Badetøy, khaki-klær, myggolje og kanskje en kikkert er alt du trenger å pakke når du og ditt reisefølge gjør dere klare for safari i eksotiske Kenya!

Vel og merke hvis du blir trukket ut som vinner i Eurojackpot-reisen fredag 25. september.

Første stopp på reisen er fantastiske Giraff Manor hvor dere blant annet får besøk av giraffer gjennom vinduet til frokosten. Etter en natt her, går turen videre med småfly til Asilia-campen og den vakre nasjonalparken Masai Mara. Her venter en fantastisk safariopplevelse med tusenvis av dyr - og i Masai Mara er det nærmest løvegaranti!

Asilia-campene er kjent for høy standard, god mat, vakker beliggenhet og dyktige safariguider. Vi garanterer mektige dyremøter og utrolige naturopplevelser! Etter dette spennende eventyret er det på sin plass å avslutte reisen barfot på første klasse. Noen late dager med strandliv, snorkling og gode matopplevelser venter dere på AfroChic Diani Beach.

Reisen er for to personer og finner sted i januar 2016.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 


Flere premier

2015-09-04
2. premie

Dame- og herreur

fra TAG Heuer

Vinn unikt dameur fra Link-serien eller unikt herreur fra Carrera-serien til TAG Heuer.

Dameuret kjennetegnes av lenken bestående av S-formede ledd, og er designet som en ren dameklokke. Herreuret er en av TAG Heuers mest ikoniske kreasjoner.

3. premie

Eksklusive solbriller

Ray Ban Aviator

Vinn unike solbriller

En av verdens mest ikoniske solbriller, den klassiske Ray-Ban Aviator. Opprinnelig designet for det amerikanske forsvaret i 1937. Denne modellen leveres med G-15 polariserte glass.

Det optimale glassvalget ved bilkjøring, turer på fjellet eller late dager ved sjøen.