Vinnersjanse for 5 hovedtall og 2 stjernetall er 1:95 mill. pr. rekke Les mer

Eksklusive premier

2015-10-09

Luksus i Alpene med gjengen

Vinn uforglemmelig reise til Chamonix

Nå kan du ta med vennegjengen på tidenes Alpe-tur - dersom du blir trukket ut som vinner i Eurojackpot-reisen fredag 9. oktober.

I Chamonix bor dere i en fantastisk hytte på 350 kvadratmeter med utsikt mot Mont Blanc. Hytta har alt man kan tenke seg av luksus, blant annet egen kokk som serverer både frokost, snacks og fantastiske middager. Innendørs klatrevegg, treningsrom, badstue og spa-avdeling er også noe hytta har å tilby.

Chamonix er et av Europas største og beste skisteder, med utfordringer for absolutt alle. Her kan dere bli guidet av instruktører på ski, dra på sledetur, fly paraglider eller hva med heliskiing?

Ta med tre av dine venner på uforglemmelig alpeluksus!

Reisen er for fire personer og finner sted i januar/februar 2016.

 Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

 Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 

Spill her
2015-10-16

Nærmere paradis kommer du ikke

Luksus på drømmeøya Mauritius

Mark Twain skrev en gang:

Først skapte Gud Mauritius, deretter skapte han Paradis som en kopi.

Den lille øya øst for Madagaskar kan lokke med eventyrlige strender, safirblått hav, flott natur og et vell av morsomme aktiviteter. Helikopter, zip-line, seiltur med katamaran, «undersea walk» og deep sea fishing er bare noe av det vinnerne av Eurojackpot-reisen fredag 16. oktober kan fylle dagene på denne drømmeøya.

Om avslapping frister mest, så kan dagene selvfølgelig tilbringes under parasollen med en deilig drink i hånden eller på spa. Du og din heldige medreisende bor på luksus-resortet St. Regis på Le Morne Beach og kan glede dere til noen fantastiske dager i paradis!

Reisen er for to personer og finner sted i februar/mars 2016.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 

 


2015-10-23

Vinn reise til Grammy-utdelingen

Se stjernene på nært hold i LA

Den 15. februar 2016 arrangeres de 58. Grammy Awards® i The Staples Center i Los Angeles.

Der har du sjansen til å være på plass. Blant alle som spiller Eurojackpot til trekningen fredag 23. oktober, trekker vi nemlig én heldig vinner av en reise til California.

I 2015-utdelingen vant blant andre Sam Smith, Pharrell Williams, Beck, og Eminem. På den røde løperen kunne vi i tillegg se Beyonce, Madonna, Rihanna, Kanye West, Ed Sheeran og en hel haug med andre celebriteter. Hvem som vinner priser og festen i 2016 vet vi ikke enda, men det har du muligheten til å se på nært hold!

Du og din heldige medreisende får sitte i salen sammen med resten av stjernene og dere får også være med på festen etterpå. Dette blir virkelig en "once in a lifetime"-opplevelse hvor dere får ta del i !MUSIC'S BIGGEST NIGHT®"!

Dere bor selvfølgelig på et flott hotell på Sunset Boulevard og spiser på noen av de beste restaurantene i byen. Bli med og titt etter stjernene på Rodeo Drive, gå på rollerblades på Venice Beach, oppleve Universal Studios VIP eller se noen av de store amerikanske idrettsstjernene i aksjon på nært hold. Mulighetene er mange i Englenes By!

Reisen er for to personer og finner sted i februar 2016.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.


2015-10-30

Opplev "Table Mountain"

Og store opplevelser i Cape Town

Ved en av verdens ender og ved foten av det mye omtalte Table Mountain ligger Cape Town.

Dit reiser du dersom du blir trukket ut som vinner i Eurojackpot-reisen fredag 30. oktober.

Byen er den fjerde største i Sør-Afrika og den største turistmagneten. I dalene rundt byen finner man idylliske vingårder og ved kysten kan man oppleve pingviner, hvaler og haier.

Nå kan du ta med deg kjæresten eller en god venn på en uforglemmelig reise til en av verdens vakreste byer. Dere vil selvfølgelig få oppleve utsikten fra Table Mountain, pingvinene på Boulder Beach og det glade shoppinglivet i Waterfront, men dere kan også nyte late stunder ved bassenget eller spaet på Table Bay Hotel om det frister mest.

Etter et par dager i Cape Town venter store vinopplevelser langs Route 62 og på Sanbona Wildlife Reserve kan dere være med på Game Drive å se The Big Five på nært hold!

Reisen er for to personer og finner sted i februar 2016.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 


Flere premier

2015-10-09
2. premie

Dame- og herreur

fra TAG Heuer

Vinn unikt dameur fra Link-serien eller unikt herreur fra Carrera-serien til TAG Heuer.

Dameuret kjennetegnes av lenken bestående av S-formede ledd, og er designet som en ren dameklokke. Herreuret er en av TAG Heuers mest ikoniske kreasjoner.

3. premie

Eksklusive solbriller

Ray Ban Aviator

Vinn unike solbriller

En av verdens mest ikoniske solbriller, den klassiske Ray-Ban Aviator. Opprinnelig designet for det amerikanske forsvaret i 1937. Denne modellen leveres med G-15 polariserte glass.

Det optimale glassvalget ved bilkjøring, turer på fjellet eller late dager ved sjøen.