Vinnersjanse for 5 hovedtall og 2 stjernetall er 1:95 mill. pr. rekke Les mer

Eksklusive premier

2015-04-03

Hvor vil du?

Vinn valgfri storbyreise for 4 i Europa

Nå kan du velge hvilken by i Europa som skal oppfylle dine villeste fantasier. Det er nemlig premien i Eurojackpot-reisen langfredag.

Vil du på ekstravagant fotballtur til England, shoppe og drikke champagne i Paris, spille golf i Skottland med en Ferrari som leiebil, ligge på stranden i Barcelona eller kanskje kombinere to byer i løpet av 4 dager?

Vi skreddersyr din storbytur, for deg og tre venner.

Nå kan du oppleve ting du aldri har hatt sjansen til tidligere. Hoteller i luksusklassen, privatsjåfør og butler - du bestemmer!

Reisen er for 4 personer og finner sted i august i år. 

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:360.000 (antall spilte rekker).

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

Spill her
2015-04-10

Vinn vennetur til Sicilia

Opplev den fantastiske middelhavsøya

Bli med på en spennende tur til vakre Sicilia og opplev noen av stedene hvor de berømte scenene til Gudfaren-filmene ble spilt inn! Forza d’Agro, Savoca og Castello delgi Schiavi, er alle steder som var sentrale kulisser i de legendariske filmene.

Dette vil vinneren i Eurojackpot-reisen fredag 10. april få oppleve.

Med en lokal guide ved deres side kan dere nyte en aperitivo på Bar Vitelli og en lunsj på Villa Corleone. Dere bor selvfølgelig flott på et fem-stjerners luksushotell i pittoreske Taormina, med utsikt mot vulkanen Etna og Naxosbukten. Du og dine heldige medreisende kan også få med dere operakonsert på en terrasse med nydelig utsikt over Middelhavet, kurs i siciliansk kokkekunst og seilbåt tur utenfor den sicilianske kysten.

Det er bare å glede seg - bienvenuti!

Reisen er for fire personer og finner sted i august.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:360.000 (antall spilte rekker).

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 

 


2015-04-17

Se Kristoff ta VM-gull?

Og deretter New York eller Washington DC på første klasse

I år arrangeres sykkel-VM i Richmond, Virginia, og nå har du muligheten til å være med på denne store begivenheten. Vinner du i Eurojackpot-reisen fredag 17. april, kan du nemlig begynne å pakke kofferten!

Dette blir en uforglemmelig folkefest, hvor de norske medaljesjansene er store - kanskje dere får se Alexander Kristoff vinne VM-gullet?

I tillegg til et par fine dager i Virginia kan dere selv velge om reisen deres avsluttes i New York eller Washington DC. Frister shopping på 5th Avenue, show på Broadway, helikopter over Manhattan og drinker på en av byens mange takterrasser mest?

Eller er det mer aktuelt med historie, sightseeing og kultur i den amerikanske hovedstaden, Washington DC? Her finner dere blant annet Det Hvite Hus, The Capitol, The Smithsonian, Lincoln Memorial og et vell av andre kjente monumenter, museer og memorials. I tillegg kan byen friste med mange hyggelige restauranter og eksklusive og unike shopping-muligheter!

Reisen er for to personer og finner sted i september. 

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:360.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.


2015-04-24

Vinn gourmet-opplevelse i Toscana

Opplev fantastiske Toscana med vennene dine

Vinner du i Eurojackpot-reisen fredag 24. april, kan du gjøre deg klar til en meget eksklusiv gourmet-opplevelse!

Du og dine tre beste venner innlosjeres på fem-stjernes luksushotellet Borge Santo i Toscana. Hotellet er årlig på listen over de flotteste i verden og her får dere nyte noen uforglemmelige dager med italiensk vin og mat i særklasse.

Dere kan blant annet oppleve en ballongferd over det fantastiske landskapet og deilig spa. Eller hva med en privat vintur i kystregionen Bolgheri eller kokkekurs med toskanske spesialiteter?

Hver dag spiser dere på unike restauranter og nyter de beste italienske viner. 

Reisen er for fire personer og finner sted i august. 

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:360.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 


Flere premier

2015-04-03
2. premie

Dame- og herreur

fra TAG Heuer

Vinn unikt dameur fra Link-serien eller unikt herreur fra Carrera-serien til TAG Heuer.

Dameuret kjennetegnes av lenken bestående av S-formede ledd, og er designet som en ren dameklokke. Herreuret er en av TAG Heuers mest ikoniske kreasjoner.

3. premie

Eksklusive solbriller

fra Ray-Ban

Vinn unike solbriller

Ray-Ban ® ULTRA LIMITED EDITION Aviator ™ solbriller tar den originale Aviator ™ og dypper den i luksus. Den ikoniske Aviator ™ solbrillen er et samleobjekt laget av titan og belagt med hvitt 18k gull. Den forbedrede polarisert beskyttelsen går en ekstra mil med en hydro-oleophobic belegg som slipper fukt gli av linsen, forbedret farge, sikt og 100% UV-beskyttelse. En 18K gullbelagt Ray-Ban ® signatur er gravert på templer.