Vinnersjanse for 5 hovedtall og 2 stjernetall er 1:95 mill. pr. rekke Les mer

Eksklusive premier

2015-05-29

Drømmer du om Barcelona?

Vinn luksusreise for to

Barcelona blir stadig kåret til Europas hotteste reisemål. Miksen av storbypuls, strand, spektakulær arkitektur, shopping og fantastisk mat, gjør at mange returnerer til denne byen gang på gang.

Dersom du vinner i Eurojackpot-reisen fredag 29. mai, blir det du og din beste venn som skal få oppleve noen glade dager i denne herlige byen. Det er bare å glede seg!

U2-konsert på Palau Sant Jordi Arena, kjøreopplevelse med Ferrari F430, en formiddag på yacht eller en fotballkamp på kanskje verdens mest berømte fotballarena, Camp Nou - dette er bare noe av det dere kan få oppleve denne langhelgen i oktober. Dere bor på W Hotel som ligger flott til ved stranden med utsikt over Barcelona og får besøke noen av byens beste restauranter på kveldstid.  

Reisen er for to personer og finner sted 3. - 6. oktober 2015.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:360.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 

Spill her
2015-06-05

Vinn luksustur til Italia

Cruise rundt i en Ferrari?

Dersom du blir trukket ut som vinner i Eurojackpot-reisen fredag 5. juni, kan du gjøre deg klar for fire dager med fart og spenning i Italia - og du kan ta med deg tre personer.

Dere får oppleve en herlig italiensk miks som garantert kommer til å gi dere høyt turtall.

I løpet av denne langhelgen kan du og dine tre heldige medreisende få med dere den spennende EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Italia og Norge. I tillegg blir det mulighet til å kjøre Ferrari og besøke Maranello, besøke vingård, fly helikopter og selvfølgelig nyte vin og mat som får deg til å bruse med fjærene!

Reisen er for fire personer og finner sted 12. - 15. oktober 2015.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:360.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 

 


2015-06-12

Vinn opplevelsestur til Chile

Andesfjellene og chilensk mat og vin på sitt beste

Bli med på en spennende reise til Chile!

Det er premien i Eurojackpot-reisen fredag 12. juni.

Vinneren får oppleve Andesfjellene, Santiago, chilensk mat og vin, vingårder og besøk til kystbyen Valparaiso som står på verdens UNESCO liste.

Denne turen starter med tre netter i hovedstaden Santiago, hvor dere blant annet besøker menneskerettsmuseet og får med historien fra diktaturet under Pinochet. Videre drar dere til den norskeide vingården «Odfjell Vineyards» hvor dere rir mellom vinrankene med norske fjordhester. Er det gode snøforhold i fjellene, er det også muligheter for å stå på ski. Det norske alpinlandslaget ligger i trening fram til 15.oktober, så hvis snøforholdene blir bra, er det en mulighet for å treffe på noen av dem!

Deretter går ferden til Santa Cruz og det nydelige vindistriktet, Colchaugua Valley, før dere flyr videre í helikopter ut til den «styggpene» kystbyen Valparaiso. 

Reisen er for to personer og finner sted i oktober 2015.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:360.000.

 Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 


Flere premier

2015-05-29
2. premie

Dame- og herreur

fra TAG Heuer

Vinn unikt dameur fra Link-serien eller unikt herreur fra Carrera-serien til TAG Heuer.

Dameuret kjennetegnes av lenken bestående av S-formede ledd, og er designet som en ren dameklokke. Herreuret er en av TAG Heuers mest ikoniske kreasjoner.

3. premie

Eksklusive solbriller

fra Ray-Ban

Vinn unike solbriller

Ray-Ban ® ULTRA LIMITED EDITION Aviator ™ solbriller tar den originale Aviator ™ og dypper den i luksus. Den ikoniske Aviator ™ solbrillen er et samleobjekt laget av titan og belagt med hvitt 18k gull. Den forbedrede polarisert beskyttelsen går en ekstra mil med en hydro-oleophobic belegg som slipper fukt gli av linsen, forbedret farge, sikt og 100% UV-beskyttelse. En 18K gullbelagt Ray-Ban ® signatur er gravert på templer.