Vinnersjanse for 5 hovedtall og 2 stjernetall er 1:95 mill. pr. rekke Les mer

Eksklusive premier

2016-06-03

Giraff som frokostgjest

Vinn safarireise til Kenya

Badetøy, khaki-klær, myggolje og kanskje en kikkert er alt du trenger å pakke når du og ditt reisefølge gjør dere klar for safari i eksotiske Kenya!

Dette er premien i Eurojackpot-reisen fredag 3. juni.

Første stopp på reisen er fantastiske Giraff Manor hvor dere blant annet får besøk av giraffer gjennom vinduet til frokosten.

Etter en natt her går turen videre med småfly til Asilia-campen og den vakre nasjonalparken Masai Mara. Her venter en fantastisk safariopplevelse med tusenvis av dyr - og i Masai Mara er det nærmest løvegaranti! Dere bor på Asilia-campen, som er kjent for høy standard, god mat, vakker beliggenhet og dyktige safariguider. Vi garanterer mektige dyremøter og utrolige naturopplevelser!

Etter dette spennende eventyret er det på sin plass å avslutte reisen barfot på første klasse. Noen late dager med strandliv, snorkling og gode matopplevelser venter dere på Kinondo Kweto Diani Beach.

Reisen er for 2 personer og finner sted i oktober/november.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

Spill her
2016-06-10

Eksklusive dager i Palma

Nyt den lille storbyen på Mallorca

Ta med deg 3 gode venner og opplev Palma - den hippe lille storbyen med jet-zet vibber!

Det er premien i Eurojackpot-reisen fredag 10. juni.

Dere bor i suite på et femstjerners hotell, hvor atmosfæren og utsikten er fantastisk. Dagene kan fylles med dagsturer til Deja, Valdemossa eller Soller - og om det frister mest med en avslappende dag ved poolen så anbefaler vi den eksklusive beach-klubben Puro Beach.

Båttur, sportsbil, vinsmaking eller shopping - det er mye dere kan velge mellom - vi skreddersyr denne reisen etter deres ønsker. Noen deilige dager i solen venter, med deilig mat og drikke på noen av byen beste restauranter.

Eller hva med å ta en selfie foran La Seu-katedralen som ligger majestetisk på en høyde ved havna?

Reisen er for fire personer og finner sted i slutten av august.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.


2016-06-17

Luksus og Formel 1 i Østen

Drømmereise til Singapore og Indonesia

Premien i Eurojackpot-reisen 17. juni går til det fjerne Østen og her venter både fart og spenning under Formel 1-løpet i Singapore og avslappende timer under solen på Bintan Island i Indonesia!

Du og din heldige medreisende nyter først noen deilige dager med sol, bad, spa og avslapning på BanyanTree Resort, deretter går turen videre til byen hvor øst møter vest i en glad harmoni – nemlig Singapore.

Singapore er en dynamisk og flerkulturell by, full av histore og tradisjoner. Her finner du skyskrapere, moskeer, templer, Starbucks og silkemarkeder - nytt og gammelt - side om side. Byen er et must for gourmetelskere og shopping-gale. For de som er glade i arkitektur så er byen en uforglemmelig skue.

Dere får oppleve Formel -løpet på nært hold og Harald Huysmann er med som deres personlige guide. Under oppholdet her bor dere på Singapores landemerke - Marina Bay Sands.

Reisen er for to personer og finner sted i september.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.

 


2016-06-24

Amazonas og Galapagos

En opplevelse for livet i Ecuador

Vinner du i Eurojackpot-reisen fredag 24. juni, vil du få en ”once in a lifetime”-opplevelse!

Reisen begynner i Ecuadors hovedstad Quito, hvor dere bor på et femstjerners luksus-hotell i hjertet av byen. I Quito vil dere blant annet besøke ”midten av verden” - altså ekvator. Deretter går turen videre til eksklusive «La Selva Jungel Lodge» som ligger i hjertet av Ecuadors Amazonas. Opplev regnskogen, som har et helt unikt dyre-og planteliv som ikke finnes maken til på kloden, på nært hold med kunnskapsrike og lokale guider. Du kan også velge andre aktiviteter som; å fiske, svømme, ta en yoga-time, eller nyte det eksklusive og unike spa'et på lodgen.

Siste del av denne fantastiske reisen tilbringer dere ombord i en av Galapagos’ beste luksusyachter. Her vil dere få en fantastisk reise på Galapagos-øyene, hvor flere av øyene har sitt unike dyreliv. Dere kommer til å få se dyreliv både over og under vann, og får fantastisk oppvartning og forpleining ombord!

Reisen er for to personer og finner sted i oktober 2016.

Vinnersannsynlighet for denne premien er i snitt 1:450.000.

Alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere er med i trekningen av denne premien.