Velkommen til Bingorias sommeraktivitet

Velkommen til Bingorias sommeraktivitet

GØY: Kom til Vertshuset og bli med på moroa fra 15. juni til 15. juli. Hver dag fra klokka 18.00-19.00. Her er to av chat-vertene, Lars og Thomas, med sommerens premieslagere, de superavanserte drikkeflaskene og Mix2Go-blenderne.

Foto: Elise Monsbakken Solås

Velkommen til Bingorias sommeraktivitet

I Bingoria Vertshus er det sommerfest med quiz, fine premier, sommerstemning, hyggelig chat og masse moro fra 15. juni til 15. juli.

Velkommen til sommerstemning i Bingoria fra 15. juni til 15. juli. Vi fyrer grillen, spretter noe kaldt å drikke og er både brune og blide. 

Gå til Bingoria her

Bingoriasommeren er over oss, og i Vertshuset er det høy chattestemning. Chat-vertene er på plass og lover topp sommerstemning. Det kan til og med at det kommer et fotballspørsmål eller to, i anledning fotball-VM. 

Det blir kjørt tre quiz i timen i Vertshuset fra klokken 18:00 til 19:00 med fine premier. Du kan velge mellom disse  snasne premiene:.

• Mix2Go blender med to flasker, 350W motor og med isknusefunksjon. 

• Drikkeflaske i stål med doble stålvegger og kobberbelegg som gir ekstra kjøling og ingen kondens. Holder drikke iskaldt i 24 timer og varmt i 12 timer. 

Når det ellers er chatkonkurranser, kan du vinne 50 kroner. 

Møt gamle venner og nye hyggelig bekjentskaper. Velkommen til en sommerlig og hyggelig stund i Bingoria-chatten i juli.

Gå til Bingoria her.