Du kan vinne 50.000 kroner til idrettslaget ditt!

Du kan vinne 50.000 kroner til idrettslaget ditt!

En hovedpris på 50.000 kroner og tre premier à 10 000 kroner skal deles ut i høst. Se hvordan du kan søke.

Norsk Tipping og Norges idrettsforbund skal dele ut 80.000 kroner til idrettslag som ønsker å gjøre noe ekstra for ungdomsidretten. Helt frem til 24. september kan idrettslag søke om Grasrotprisen.

Grasrotprisen på 50.000 kroner deles ut til én vinner, men i tillegg skal det deles ut tre premier á 10.000 kroner til klubber som gjør noe ekstra for at flere ungdommer skal få et tilbud i idretten.

Skiløper Ingvild Flugstad Østberg oppfordrer idrettslagene til å søke.

– Jeg er veldig heldig som kan drive med langrenn på heltid. Men jeg vet at det er mange klubber som sårt trenger midler for å få ungdom til å fortsette med idrett i tenåra. Nå gir Norsk Idrettsforbund og Norsk Tipping dere en mulighet til å vinne 50.000 kroner gjennom Grasrotprisen, sier Flugstad Østberg. 

Grasrotprisen er altså øremerket ungdomsidrett og deles ut til et idrettslag som øker rekrutteringen eller forebygger frafall blant ungdom.

Søk om Grasrotprisen på 50.000 eller pengestøtte inntil 10.000 kroner. 

Bente Engelhardtsen Widding, prosjektleder for Grasrotprisen i Norges idrettsforbund, sier at det er noen kriterier som må oppfylles. 
- Kriteriene for å søke om prisene er at ditt idrettslag eller et lag i klubben har gjennomført eller planlegger tiltak for å bevare ungdommen i idretten, sier Bente Engelhardtsen Widding, prosjektleder for Grasrotprisen i Norges idrettsforbund.

Grasrotnomineringen varer frem til 24. september. Juryen består av representanter fra Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Vinnerne av Grasrotprisen vil motta prisen under Idrettsgallaseminaret i forbindelse med Idrettsgallaen 2018.

Alle idrettslag som søker om Grasrotprisen må være registrert i Frivillighetsregisteret og må motta Grasrotandel fra Norsk Tipping.