Nå kommer Nabolaget!

Nå kommer Nabolaget!

KLARE: Adm. dir. Torbjørn Almlid og leder av Nabolaget, Tina Thorsen, gleder seg til endelig å komme i gang med det nye spillet.

Foto: Norsk Tipping

Nå kommer Nabolaget!

- Vi gleder oss til å vise fram Nabolaget – dette skal bli moro! Fredag ga Kulturdepartementet grønt lys for det nye spillet, og adm. dir. Torbjørn Almlid i Norsk Tipping kan trykke på startknappen for å få Nabolaget på lufta på nyåret.

- Planene er klare og vi har en stab som verker etter å gjøre alt fiks ferdig for å presentere det nye spillet fra Norsk Tipping. Prosessen fram har vært ganske lang, men jeg har stor tro på at kundene vil synes det var verdt ventetiden, sier han.

TV-show på fredager

Nabolaget er et nytt spillkonsept som skal engasjere publikum i tv-sofaen på fredager utover vinteren. Går det som Norsk Tipping håper, vil spillet samle nabolag og skape god stemning i by og bygd over hele landet.

Spillet går ut på å trekke ut en hovedvinner som får en førstepremie på 1 million kroner. Er du med i spillet og bor i nærheten av hovedvinneren, vanker det premie på deg også.

Med andre ord: Vinner du, vinner naboen. Vinner naboen, vinner du!

Humper i veien

Norsk Tipping har lenge jobbet med et nytt spill i lotterikategorien, og etter noen forsinkende humper i veien ga kulturdepartementet klarsignal fredag. Dermed har Norsk Tipping noen hektiske uker på seg for å få alt klart til første trekning på nyåret.

- Attraktive produkter og kontinuerlig fornyelse er en forutsetning for at vi skal kunne fylle vårt oppdrag, som er å kanalisere mest mulig av den norske spillomsetningen til Norsk Tipping. For å få til det, er det avgjørende at vi får anledning til å utvikle nye konsepter. Nabolaget fyller en nisje i markedet der Norsk Tipping hittil ikke har hatt tilbud, sier Almlid, som vektlegger at Nabolaget er selskapets ansvarlige tilnærming til pengespillmarkedet.

Overskudd til gode formål

Overskuddet fra Nabolaget vil i sin helhet bli fordelt mellom en rekke humanitære og samfunnsnyttige organisasjoner.