Administrerende direktør

Åsne Havnelid

Åsne Havnelid

Åsne Havnelid (f. 1961) tiltrådte som adm. dir. i Norsk Tipping den 3. oktober 2016. Hun kom fra stillingen som generalsekretær for Norges Røde Kors. Havnelid har blant annet vært rektor for Norges Toppidrettsgymnas, daglig leder for Toppidrettssenteret, assisterende toppidrettssjef og direktør for Ski-VM i Oslo 2011. Hun har også hatt lederstilling i SAS Braathens. Hun er utdannet diplomøkonom fra Handelsakademiet.

Økonomi og virksomhetsstyring

Stein Willy Andreassen

Stein Willy Andreassen

Stein Willy Andreassen (f. 1967) har en MBA i økonomistyring og ledelse, og er i tillegg siv.ing. Han startet i Norsk Tipping 6. januar 2014, og er fra 1. oktober 2015 direktør for avdelingen Økonomi og virksomhetsstyring. Avdelingen har blant annet ansvaret for strategi- og planprosesser, økonomisk langtidsplan og langsiktig finansiell styring, budsjett, innkjøp, arkiv, HR og compliance, og for selskapets kvalitetssystem.

Ansvarlighet, samfunn og kommunikasjon

Tonje Sagstuen

Tonje Sagstuen

Tonje Sagstuen (f. 1971) tiltrådte stillingen som kommunikasjonsdirektør 27. oktober 2014. Hun er utdannet adjunkt og har mastergrad i flermedial ledelse fra BI. Hun arbeidet i pressen i Oppland i cirka 16 år og kom fra jobben som ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad. Tonje har blant annet ansvaret for kommunikasjon på selskapsnivå, ansvarlig spill, sponsorvirksomhet, sikkerhet og juridisk enhet.

Kundemøte

Thorbjørn Unneberg

Thorbjørn A. Unneberg

Thorbjørn A. Unneberg (f. 1965) startet i Norsk Tipping i 2003. Han er utdannet BSc.Hon i Business Administration ved University of Bath i England med videreutdanning fra IESE Business School i Barcelona, Spania. Unneberg har bakgrunn som adm.dir i Gillette Group Norge og Chief Operating Officer i Procter & Gamble Gillette Group Nordic i København i tillegg til ulike lederstillinger innenfor markedsføring og salg i Orkla. I sin nåværende funksjon har han blant ansvar for Norsk Tipping sin omnikanale distribusjon, spilloperasjon, markedsføring, merkevarer, markedskommunikasjon og analyse.

Innovasjon og utvikling

 
Mengshoel bredde

 

Per Kristian Mengshoel

Per Kristian Mengshoel (f. 1974) tiltrådte stillingen som direktør for avdelingen Innovasjon og utvikling 1. september 2018. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra INSA Toulouse, Frankrike og har i tillegg en Master i Teknologiledelse fra NTNU / NHH / UC Berkeley. Mengshoel arbeidet i konsulentbransjen i Oracle og BEKK i 14 år før han startet i Norsk Tipping i 2012. Han har ansvaret for selskapets fagmiljøer og leveransestrømmer innen forretningsutvikling, brukeropplevelse og SW-utvikling.

IT-Drift

Per Ove Skomakerstuen

Per Ove Skomakerstuen

Per Ove Skomakerstuen (f. 1961) ble ansatt i 2009. Han er utdannet EDB-ingeniør og kom fra en stilling som avdelingsdirektør i IBMs Business Consulting Services, Application Management Services. Han har ansvar for driftssenter, service og logistikk, systemleveranser og tjenesteleveranse.