Besøkssenteret midlertidig stengt

Arkaden

Obs!: På grunn av covid-19 har vi for tiden dessverre ikke mulighet til å ta imot eksterne gjester til vårt besøkssenter. 

Drømmen er gjennomgående for Norsk Tippings virksomhet, og det er ikke tilfeldig at «Vi gir drømmen en sjanse» er selskapets visjon.

Drømmen er også et bærende element i store deler av utstillingen. Det er kundenes drømmer som skaper pengene til samfunnsnyttige formål – drømmen om å skrape fram tre like summer på et Flax-lodd, om at de sju rette lottokulene finner veien ut av trommelen eller at tolver’n i Tipping endelig går inn.

På den andre siden av kjeden finner du alle de som drømmer om et nytt idrettsanlegg, om å kunne utvikle kulturtalentet sitt eller om å komme til OL.

Hvordan alt dette henger sammen kan du få vite mer om i besøkssenteret, og her for du også vite mer om Norsk Tippings historie. Hva sto på tippekupongen i 1948? Hvor mye fikk du for 12 rette? Hva kostet egentlig et hus på 60-tallet? Hva var toppremien i Lotto på 80-tallet? Har du lyst på en reprise av morsomme Lotto-reklamefilmer fra 90-tallet?


Senteret retter seg mot voksne over 18 år.