mobil_NT-elementer

Gå ikke glipp av nye lanseringer og store jackpotter!

Motta eksklusive nyheter, tips om nye spill og jackpotter, tilbud om morsomme gratiskonkurranser og påminnelser om utgått kupong. Alle som melder seg på vårt nyhetsbrev og/eller SMS er med i en månedlig trekning av et reisegavekort på 10 000 kroner.

Personalisert og nyttig informasjon

Få relevant informasjon om dine spill, din grasrotmottaker og påminnelse om utgått flerukerskupong. Vi holder deg også oppdatert slik at du ikke går glipp av nye lanseringer og store jackpotter.

Gratiskonkurranser

Ved å motta nyhetsbrev og/eller SMS fra Norsk Tipping vil du kunne delta i våre gratiskonkurranser, der du kan vinne flotte premier, som for eksempel reisegavekort eller billetter til idretts- og kulturarrangement.

Grasrotandelen

Få siste nytt om din grasrotmottaker. Hvor mye har din grasrotmottaker mottatt hittil i år og hva har de gjort med din støtte?

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Du må være registrert kunde hos Norsk Tipping for å kunne melde deg på tjenesten, og du vil høre fra oss ca. 1-2 ganger per uke. Du kan når som helst melde deg av igjen under Mine opplysninger når du er innlogget. Du kan også melde deg på eller av ved å ta kontakt med en av våre hyggelige kundebehandlere på tlf. 07770, chat, eller ved å sende en e-post til kundeservice@norsk-tipping.no