Vinnersannsynlighet for Supertrekning er: 1:5,5 mill. per rekke.

Ønsker du å se dine deltakelser?

Hva er Supertrekning?

Fire ganger årlig gjennomføres det en ekstra trekning i Lotto, hvor vi trekker mange millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning og foregår sammen med Lottos hovedtrekning på NRK1.

Det forventes å være mellom 25 og 50 millioner kroner i potten ved hver trekning. Hvis potten inneholder f.eks. 35 millioner, trekkes 35 vinnere som får én million kroner hver.

Alle Lotto-rekker innlevert mellom to Supertrekninger er med i trekningen. Hver rekke du har spilt blir til én deltagelse (ett lodd) i trekningen. Jo flere Lotto-rekker du spiller, jo flere deltagelser får du i Supertrekningen. Spiller du for eksempel en femukerskupong med ti rekker, har du sikret deg 50 deltagelser i trekningen.

Dersom en Supertrekning kommer midt i perioden til en flerukerskupong, overføres de gjenværende ukenes rekker til den neste Supertrekning.

Det er ikke mulig å kjøpe deltagelse i bare Supertrekningen i og med at dette er en ekstratrekning som er inkludert når du kjøper Lotto.