Supertrekning

supertrekning mellom 25 og 50 ekstra Lotto-millionærer den 15. apr.

Vinnersjanse Supertrekning: ca. 1:5,5 mill. per rekke.

Se dine deltakelser i Supertrekningen?

Hva er Supertrekning?

Fire ganger årlig gjennomføres det en ekstra trekning i Lotto, hvor vi trekker mange millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning og foregår sammen med Lottos hovedtrekning på NRK1.

Det forventes å være mellom 25 og 50 millioner kroner i potten ved hver trekning. Hvis potten inneholder f.eks. 35 millioner, trekkes 35 vinnere som får én million kroner hver.

Slik blir du med i Supertrekningen

Når du kjøper Lotto blir du automatisk med i neste Supertrekning. Hver rekke du har spilt blir til én deltakelse i trekningen. Jo flere Lotto-rekker du spiller, jo flere deltakelser får du i den neste Supertrekningen. Spiller du for eksempel et femukersspill med ti rekker, har du sikret deg 50 deltakelser i trekningen.

Dersom en Supertrekning kommer midt i perioden til et flerukersspill, overføres de gjenværende ukenes rekker til den neste Supertrekningen.

Det er ikke mulig å kjøpe deltakelse i bare Supertrekningen i og med at dette er en ekstratrekning som er inkludert når du kjøper Lotto.

Lotto_Supertrekning_norgeskart.png

Lotto-kulene på kartet viser bostedskommune til 44 vinnere fra Supertrekning 30. mars 2024.
Gevinsten fordelte seg på 44 millionvinnere og 1 andelsbank.