Slik spiller du Nabolaget

Hva er Nabolaget?

Nabolaget er lotterispillet hvor du kan bli millionær på adressen din!

Hver kveld er det trekning og hver kupong er med i trekning i en hel uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre ukedager trekkes det hovedpremie på 10.000 kroner.

Premieplan for hver dag fremover finner du under punktet «Hva kan jeg vinne?» på spillsiden.

Hovedvinnerne i vinnernabolagene trekkes tilfeldig blant alle kuponger. Naboene til hovedvinneren i hvert av nabolagene mottar også pengepremier – hvis de har spilt, da.

Størrelsen på premien til nabospillerne avgjøres av den geografiske avstanden til hovedvinneren. Jo nærmere du bor hovedvinneren, desto mer vinner du.

Nabolaget-vinnere

Slik spiller du Nabolaget

Veiledningsfilm som viser hvordan du spiller Nabolaget finner du her.

For å spille Nabolaget må du være registrert kunde hos Norsk Tipping. Du deltar ved å kjøpe på mobil, desktop, hos kommisjonær eller hos dagligvarebutikker som har spill-i-kasse. Du kan maksimalt kjøpe ti kuponger til en trekning. Én kupong koster 50 kroner.

Slik vinner du

Det er to måter å vinne i Nabolaget på:

1. Hovedvinneren i hvert vinnernabolag blir trukket ut helt tilfeldig blant alle solgte kuponger og vinner hovedpremien.

2. Er du en av hovedvinnerens naboer – og du har husket å spille Nabolaget – vinner du også. Jo nærmere du bor hovedvinneren, desto mer vinner du. 

Premieutbetaling
Premier på Nabolaget utbetales til din spillerkonto kort tid etter at trekningen er klar. Vinner du en premie over 10.000 kr overføres dette direkte til din registrerte bankkonto.

Innleveringsfrist

Det trekkes vinnernabolag hver kveld. For å være med i samme dags trekning må du spille innen klokka 19:00. 

Når trekkes Nabolaget?

Nabolaget trekkes etter kl. 19:00 hver kveld alle dager. Millionpremien trekkes på fredager.

Vi sender deg en SMS med en digital trekning to ganger: en etter at den første av dine trekninger er klar og en på fredag.

Med den digitale trekningsopplevelsen finner du i løpet av få minutter ut om du og dine naboer har vunnet.

IMG_0913

 

Hva om jeg ikke har naboer?

Alle har naboer i spillet Nabolaget. I noen nabolag er det bare litt lenger mellom husene enn i andre. Vi skal uansett dele ut flere tusen Nabolaget-premier hver uke. Hvis dine nærmeste spillende naboer bor langt unna, kan i realiteten nabolaget som vinner strekke seg over flere mil.

Avstand mellom vinnerne

Alle adresser i Norge er merket med en såkalt geotag. Geotagen befinner seg som regel ved inngangspartiet ditt eller ved innkjørselen på tomta di, men dette kan variere noe fra kommune til kommune.

Avstanden fra hovedvinneren til de andre vinnerne beregner vi på bakgrunn av disse geotagene.

PS: Høydemeter har ikke noe å si for beregningen av avstandene mellom vinnerne. Det betyr at en nabo som tilsynelatende bor lenger unna hovedvinneren enn deg (for eksempel i en leilighet høyt oppe i ei blokk, mens du bor i første etasje i naboblokka), likevel kan regnes for å bo nærmere vinneren fordi høydemeter ikke har noe å si.

Hva om flere har samme geotag?

I noen tilfeller kommer det kanskje til å skje at to eller flere av de nærmeste nabospillerne til hovedvinneren har samme geotag – for eksempel fordi de bor i en blokk hvor leilighetene ikke har unike geotager. Dersom dette skjer, og det for eksempel bare er to andrepremier på 100.000 kroner igjen å dele ut i Nabolaget, vil Norsk Tipping kjøre en tilfeldig trekning for å avgjøre hvem av disse to som skal ha andrepremien.

Den som «taper» tilfeldighetstrekningen, vil i dette tilfellet likevel vinne en tredjepremie.

Hva er en gyldig adresse?

Alle adresser som er registrert i Det sentrale folkeregisteret er gyldige i Nabolaget.

Du får dessverre ikke spilt Nabolaget om du har hemmelig adresse. Dersom du bor på Svalbard, Jan Mayen eller Bjørnøya må du delta med den adressen du har på fastlandet.

Dersom du flytter trenger du ikke å melde fra om dette til Norsk Tipping. Vi oppdaterer kundedatabasen mot Det sentrale folkeregisteret hver uke.

Husk at det er adressen du hadde i kjøpsøyeblikket som gjelder ved trekningene.

Hvorfor får jeg SMS-varsel?

Nå som vi trekker vinnere i Nabolaget hver dag vil du motta en SMS med trekningen etter den første trekningen du har deltatt i, samt på fredag.

Der kan du i løpet av få minutter se hvilke nabolag som vinner - og om du er en av vinnerne.

Tjenesten er gratis, men å trykke på lenken laster ned noe data som kan belastes deg.

Spilleregler

Spillereglene finner du under punktet «øvrige spill» når du klikker her.


Aktuelt