Hva er Eurojackpot?

Eurojackpot er et lotterispill der det trekkes 5 av 50 hovedtall, og 2 av 12 stjernetall. Førstepremien går til den eller de som har de 5 rette hovedtallene og de 2 rette stjernetallene på én og samme rekke.

Premiestørrelsene er avhengig av spillets omsetning, men det garanteres en førstepremiepott på minimum 10 millioner euro. Førstepremiepotten har et premietak på 120 millioner euro. Premietaket betyr at det overskytende premiebeløpet blir overført til andrepremiepotten. Det er alltid gjeldende eurokurs på trekningsdagen som bestemmer størrelsen på endelig premiepott i norske kroner.

Eurojackpot er et samarbeid mellom 19 land, og trekningen foretas i Finland hver tirsdag og fredag. Spillefristen er kl. 19:00, og trekningsresultatene publiseres på web og mobil så snart de er klare etter kl. 21:00. Hvis ingen vinner potten på fredag, videreføres den til neste trekning, som da er på tirsdag. Det samme fra tirsdag til fredag.   


Norsk tilleggstrekning hver tirsdag og fredag

Alle som spiller Eurojackpot hos Norsk Tipping er også automatisk med i en tilleggstrekning av en premie på én million kroner. Denne millionpremien trekkes hver tirsdag og fredag.

Forsterking av 2. premie ved norsk vinner

Hvis en av våre spillere har 5+1 rette, vil Norsk Tipping forsterke premiebeløpet som denne spilleren får utbetalt. Størrelsen på dette ekstra beløpet vil variere og er avhengig av hvilket beløp som er spart opp mellom hver spillomgang.