jokervinnerhistorie

Elverumsing til topps i Joker - vant over 2 mill.

En mann fra Elverum ble lørdagens heldigste Joker-spiller. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og innkasserte toppremien på 2 100 000 kroner.

TIL TOPPS: Med hjelp fra Embla gikk elverumsingen til topps i Joker og vant 2,1 millioner kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:7. januar 2023Endret:10. januar 2023

Over 60 000 nordmenn vant store og små premier i lørdagens Joker-trekning. Blant dem var det en mann fra Elverum som trakk det lengste strået. Elverumsingen ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde allerede før trekningen sikret seg en inngangspremie på 420 000 kroner.

– Oi, det var jo veldig artig, sier mannen glad når Norsk Tipping ringer for å gratulere han som kveldens Joker-kandidat.

Mannen forteller at han ikke er en fast Joker-spiller, men at han leverer en Joker-kupong av og til.

– Jeg ble nesten litt satt ut. Det er jo en veldig hyggelig telefon å få, men jeg hadde ikke forventet det, humrer elverumsingen.

Joker-kandidaten ønsket ikke selv å være med på tv-trekningen og ville overlate de logiske valgene til maskinen Ask. Han forsikret imidlertid om at han skulle få med seg trekningen på tv. 

– Ja trekningen må jeg nesten få med meg nå, avslutter han lurt.

Til topps på premiestigen

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

0 - 9 - 7 - 8 - 3

Det kunne knapt gått bedre: fulltreffer på alle tall gjorde at mannen gikk rett til topps på premiestigen og ble nøyaktig 2 100 000 kroner rikere.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

LES MER: Millionærundersøkelsen: Slik svarte over 500 millionærerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Kona er ikke helt seg selv

Det er en meget blid mann som svarer på telefonen når Norsk Tipping ringer opp igjen etter tv-trekningen.

– Det gikk fælt detta, ler mannen glad og legger til at han ikke helt vet hva han skal si.

Elverumsingen forteller at han så tv-trekningen sammen med kona, men at han foreløpig ikke har delt nyheten med noen flere.

– Jeg og kona så på trekningen sammen. Hun er ikke helt seg selv akkurat nå hun heller, småler mannen.

Den ferske Joker-millionæren har etter trekningen rukket å gjøre seg noen tanker om hva premien skal gå til.

– Kanskje det blir en ny bil. Jeg får se litt. Også har jeg barn som også må få litt av premien, avslutter han glad.

Kupongen kjøpte han på mobil.

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie lørdag kveld. Over 60 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige vinnere. Blant disse var det åtte spillere som hadde 5 rette og sikret seg 65 625 kroner hver.

Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil da ligge på ca. 1 million kroner. 

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler