Grasrotandelen

Velg mottaker
Velg mottaker
Støtt
et idrettslaget idrettslaget historielagen kulturskoleen frivilligsentral
hver gang du spiller

Grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg muligheten til å bestemme hvem som skal få en del av Norsk Tippings overskudd – uten at det koster deg noe ekstra. Hvem får din grasrotandel?​

Hvordan fungerer Grasrotandelen?

Når du kjøper et spill, går en del av beløpet du spiller for automatisk til den grasrotmottageren du har valgt. ​

Koster det noe å være grasrotgiver?

Nei 😊 Det å være grasrotgiver koster deg ikke noe ekstra utover det du spiller for. Grasrotandelen fordeles ut ifra det beløpet du spiller for. ​

Må jeg dele premier jeg vinner?

Nei. Premiene påvirkes ikke av Grasrotandelen. Dersom du vinner en premie, beholder du hele beløpet selv.​

Ofte stilte spørsmål

Slik fordeles spillerinnsats

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Grasrotgiveren velger selv hvilket lag eller forening som skal motta inntil 7% av spillinnsatsen.

Du velger selv hvilken grasrotmottaker som skal motta 7 % av spillinnsatsen din.

Ved spill på Multix, Bingoria, e-Flax, KongKasino, Yezz!, Oddsen og Oddsbomben er Grasrotandelen 14 % av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster.

Eksempel

Ved innsats kr 1000 på et spill der Norsk Tipping har budsjettert med en premieutbetaling på i gjennomsnitt f.eks. 80 % (Norsk Tipping sitter igjen med 20 %), beregnes grasrotandelen som 14 % av 200 kroner (1000 minus 80 %) = 28 kroner.

Hvilke spill omfattes ikke?

Spillene fysiske Flax-lodd og Belago er ikke omfattet av Grasrotandelen. Flax spilles uregistrert og på Belago fordeles overskuddet via de lokale bingohallene.