flaxvinnerhistorie

Låste inn loddet i våpenskapet da han skrapte fram toppremie

Da kona spurte om han ville ha det gule eller grønne KryssordFlax-loddet, tok han det gule. - Resultatet var ganske uvirkelig, sier mannen. 

KRYSSORDFLAX: Den heldige mannen oppbevarte toppremien i våpenskapet, så det ikke skulle komme på avveie før han kom seg til kommisjonæren Parken Blomster.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:27. juli 2019Endret:2. januar 2023

- Det var en spesiell følelse, sier en mann i 60-åra fra Åfjord. 

Innimellom kjøper han og kona seg to KryssordFlax-lodd. De skraper hvert sitt og håper på gevinst. Denne gangen kjøpte kona et gult og et grønt, og mannen fikk velge. Det ble det gule. Da begynte moroa!

Prøv KryssordFlax på nett her!

Telte og sjekket ordene flere ganger

- Først telte jeg ni ord. Så kom kona for å telle, og sa at det var ti ord! Vi trodde det ikke helt, så vi skrev ned alle ordene på et ark og telte og dobbeltsjekka. Det var ganske uvirkelig da vi skjønte at det var ti ord og en halv million kroner i premie. Da ble det jubel, sier mannen og ler. 

Mannen sier at han selvfølgelig skal dele pengene med kona, som hadde kjøpt loddene. 

- Pengene kommer godt med! Vi skal spare en del, og barna våre får nok også litt glede av dem, sier han. 

Låste loddet i våpenskapet

Mannen skrapte fram den store premien en lørdag, og leverte loddet med premien hos Parken Blomster på mandag.

- Også kommisjonæren syntes det var veldig morsomt og ble helt skjelven, sier han. 

- Hvor oppbevarte du loddet i mellomtida?

- Det måtte jeg ha på et trygt sted, så jeg låste det inn i våpenskapet, sier vinneren og ler. 

Skrap KryssordFlax her!

(Vinnersjansen for toppremien på KryssordFlax 1: 750 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler