- 15 millioner? Nei, gud trøste meg!

- 15 millioner? Nei, gud trøste meg!

FLAKS: En heldig mann fra Finnmark vant i kveld nesten 15 millioner kroner i Lotto. Programleder Ingeborg Ludlow Myhre gledet seg med den heldige vinneren.

foto: Sverre Houmb

- 15 millioner? Nei, gud trøste meg!

En heldig vinner fra Finnmark vant lørdag kveld 14.547.615 kroner i Lotto.- Nå blir jeg gjeldfri og det blir godt. Nå skal jeg hjelpe sønnen min. Han skal få leilighet, sier den fornøyde mannen fra Finnmark.

En heldig mann fra Finnmark vant lørdag kveld hele 14.547.615 kroner i Lotto.

- Nei, nå tøver du altså. Nei gud i største verden, nå blir jeg helt satt ut. Nesten 15 millioner? Trøste og bære  nå blir jeg helt målløs her, eh..øh... Nei gud trøste meg, sier den 60 år gamle mannen som var på jobb og ønsker å være anonym.


Har du hatt slikk vinnerlykke tidligere?
- Jeg har vunnet noen kroner hist og pist opp igjennom. Jeg har vunnet litt tidligere en gang og hjalp da sønnen mine med de pengene. Jeg ønsker meg at han skal ha det godt, sier den glade og sjokkerte mannen fra Finnmark som sier at det føles sterkt, men at han beholder fatningen.

- Jeg tar ikke laus av den grunn. Jeg har beina godt plantet på bakken, og selv om det er mye penger så har jeg seilt  hele verden rundt i jobb og sett mye før, men det blir jo sikkert fine ferier til sommeren. Jeg har godt tid til å tenke på det, sier han.

Skal du feire i kveld?
- Jeg er på jobb og kan ikke feire så voldsomt i kveld. Alkohol  kan jeg naturlig nok ikke drikke, med litt kake blir det nok, sier han og ler.

Gratulerer så mye, hva skal du gjøre nå?
- Nå blir jeg gjeldfri og det blir godt, og så skal jeg hjelpe sønnen min. Han skal få leilighet, sier den fornøyde mannen fra Finnmark som ble alenevinner i Lotto og vant 14.547.615 kroner, den 09.09.2017.
Mannen ønsker å væren anonym.

Vinnerrekka er: 1 - 19 - 21 - 27 - 28 - 29 - 32

Tilleggstall: 3

Spill Lotto her

PS: Det er ikke bare i Finnmark det kan oppstå Lotto-lykke . Neste lørdag - 16. september er det SuperLotto og da får 33 nyslåtte millionærer 1 million hver inn på konto. Kanskje det er nettopp du som får en telefon fra Norsk Tipping lørdag kveld?

(Vinnersjanse for sju rette er ca. 1:5,4 millioner per rekke)