Kickstart din karriere med vårt Traineeprogram

Trainee1

BILDE: Mathias, Nobia, Mari, Linda og Arijana er trainee i Norsk Tipping i 2017/2018.

Spillbransjen er i hyppig endring. Digitale problemstillinger, økt konkurranse og sterk internasjonalisering preger hverdagen vår. I tillegg har vi har en ekstra utfordring ettersom vi må levere spilltilbud som engasjerer innenfor ansvarlige rammer. Og vi gjør det bra! I 2017 bidro våre kunder til at vi kunne gi bort over 5 milliarder til gode formål. Men vi kan ikke hvile av den grunn for vi vil gjerne fortsette å levere slike resultater. Vi må pushe grenser, innovere og tenke annerledes. Derfor trenger vi de klokeste hodene med på laget som kan bringe inn nye perspektiver, sette spørsmålstegn ved ting og utfordre oss. Som en av våre traineer får du sjansen til å utvikle deg selv og vårt spilltilbud på en måte som har stor betydning for samfunnet og hverdagen til det norske folk.

Programmet

Som Trainee i Norsk Tipping vil du bli en del av et markedsledende miljø med en visjon om å vokse hos både eksisterende og nye kundegrupper - og bli enda viktigere for samfunnet. Vi skal begeistre en ny generasjon, og trenger derfor den nye generasjonen med bak spakene.

Det unike med dette programmet er at du vil få prøve deg i 3 ulike profesjonelle miljøer. I løpet av 15 mnd vil du få muligheten til å rotere i flere spennende stillinger innenfor dine interesseområder. På den måten tror vi du vil utvikle en tverrfaglig innsikt, endringsdyktighet og en kompetansebase som samfunnet etterspør.

Hvem vi er

Bak våre kjente merkevarer som blant annet Lotto, Flax og Oddsen står over 400 dyktige ansatte som jobber med å utvikle, markedsføre og forvalte vårt spilltilbud for over 2 millioner kunder. Det ligger mye hardt arbeid bak dette og vi jobber med alt fra UX-design, innovasjon, front- og back-end, grafisk design, innholdsproduksjon, digital markedsføring, HR, analyse, innkjøp, eventer og mye mer. Så her er det mer å gjøre enn å holde opp lottoballer og ringe ut til vinnere fra den røde telefonen!

Er du den vi ser etter - og er vi bedriften for deg?

Vi søker nyutdannede med mastergrad som er klar for å brette opp ermene og ta fatt på nye utfordringer i et hyggelig og støttende miljø. Vi er ute etter et mangfold av ulike søkere, da vi driver med utrolig mye forskjellig! Likevel er vi litt ekstra på jakt etter deg med bakgrunn fra IT/tech, innovasjon, markedsføring, analyse, innsikt eller business.

Ettersom vi er i stadig utvikling trenger vi dyktige, fleksible og sultne medarbeidere. Vi trenger deg som ønsker å gjøre en forskjell, en som tar initiativ og som vil være med å forme fremtidens Norsk Tipping. Du må være nysgjerrig, ha engasjement og et sterkt ønske om å både lære og lære bort. Du må tørre å sette spørsmålstegn ved ting, og ikke vær redd for å prøve og feile - for det er det man lærer av. Du må ha gode relasjonelle ferdigheter og jobbe godt i team. Hvis du i tillegg er skikkelig ålreit så vil du passe rett inn hos oss.

Vårt Trainee-program er en unik kickstart på en lovende karriere. Enten karrieren din fortsetter hos oss eller om vi blir et springbrett videre for nye utfordringer. Med din kunnskap, nye ideer og engasjement vil du bli en viktig del av vår fremtid og suksess. Vi lover å investere i deg, din læring og din utvikling gjennom hele programmet.

Ønsker du å vite mer om programmet, hva vi gjør på jobb eller hvordan det er å bo i Hamar?

For å hjelpe oss å vurdere deg, send oss gjerne

  • Søknadsbrev
  • Karakterutskrift
  • CV eller LinkedIn-profil

Har du noen prosjekter, utmerkelser eller presentasjoner du er ekstra fornøyd med, send oss gjerne de og så tar vi en titt.

 

Jobbe i Norsk Tipping

Vi gir drømmen en sjanse, det er Norsk Tippings visjon. Vi ønsker at våre medarbeidere skal oppleve å kunne gi sin drøm en sjanse.

Balansegangen mellom krav til inntjening og krav til sosial ansvarlighet plasserer Norsk Tippings virksomhet midt i skjæringspunktet mellom marked og myndighet, mellom reklame og regulering, mellom butikk og politikk. Det er denne rollen som gjør det spennende å jobbe i Norsk Tipping!

Norsk Tipping har cirka 400 ansatte innenfor et bredt spekter av fagområder, blant annet markedsføring, salg, merkevare, kommunikasjon, IT, økonomi, og sikkerhet.

Inkluderende arbeidsliv

Norsk Tipping er en IA-bedriftog skal legge vekt på forebyggende tiltak for å fremme god helse og bidra til lavt sykefravær.

IMG_0101
PÅ TOPPEN: En gjeng fra Norsk Tipping på vei til toppen av av Snøhetta.


Aktiv bedrift
Selskapet har et aktivt bedriftsidrettslag som i samarbeid med vår egen frisklivskonsulent tilbyr ulike aktiviteter. I bedriftsidrettslaget er det blant annet egne grupper for fotball, innebandy, crossfit, ski og golf som har regelmessig aktivitet. Vi har også et eget treningsrom for våre ansatte med forskjellig utstyr og apparater. Det er i tillegg mulighet til å melde seg på forskjellige frisklivstiltak som fjellturer og kurs i klatring, kajakk og andre aktiviteter.

Trainee Innlandet

 

Trainee innlandet

Norsk Tipping er medlemsbedrift i Trainee Innlandet.

Trainee-programmet passer for deg som er nyutdannet og ønsker en spennende start på jobbkarrieren. Programmet består av tre arbeidsperioder på åtte måneder over to år. Muligheten til å jobbe i inntil tre ulike bedrifter gir traineene unik kunnskap og erfaring fra flere spennende bransjer, organisasjoner og kulturer.

Flere nøkkelbedrifter lokalisert i Hedmak og Oppland er medlemmer i programmet.

Les mer om Trainee Innlandet

Søkte seg til Drømmefabrikken

 

Tre ansatte047


FIN JOBB: Sigrun Reiestad, Michelle Stefansen og Khoa Huynh. FOTO: ROAR JØDAHL

«Vi gir drømmen en sjanse» lyder Norsk Tippings visjon. Spill-spesialisten på Hamar tiltrekker seg kloke hoder som vil være med på akkurat det – å oppfylle egne og andres drømmer.

Norsk Tipping er med sine over 400 ansatte en betydelig arbeidsplass i Hamarregionen. Her finner du utfordringer innenfor fag du kanskje ikke ville tro hørte hjemme blant oddstips, Flax-lodd og nettkasino.

Faglig på høyde

- Norsk Tipping er en spennende arbeidsplass med mange kompetente og flinke folk. Det er stor bredde i fagområder og høy faglig spisskompetanse. Mange nyansatte blir overrasket når de ser hvilke oppgaver og utfordringer det er mulig å bryne seg på her, sier Randi Helene Røed, HR-direktør.

Tre unge hoder som har funnet seg til rette, er Michelle Stefansen (animatør), Sigrun Reiestad (analytiker) og Khoa Huynh (forretningsutvikler).

Sigrun Reiestad, analytiker

Utover ektemann og svigerfamilie fra Brumunddal, har analytikeren ingen tidligere tilknytning til Hamarregionen, langt mindre Norsk Tipping. Familien flyttet til Ottestad for et års tid siden, og etter en periode med pendling til Oslo, ble det altså Norsk Tipping.

- Pendlingen gikk greit den også, men det er fantastisk å ha en jobb som er attraktiv rent faglig, samtidig med at det er kort reisevei. Jeg er blitt positivt overrasket over de faglige utfordringene her. Det har kanskje vært enda mer spennende enn jeg tenkte i utgangspunktet, sier Sigrun. Hun legger vekt på bredt faglig miljø og varierte oppgaver som kilde til læring og faglig utvikling

- Jeg får brukt all min kompetanse og erfaring i denne jobben og jeg synes det er kjempegøy!

Khoa Huynh, forretningsutvikler

I likhet med Sigrun, kom drammenseren Khoa til Hamar og Norsk Tipping uten å vite helt hva han gikk til. Med utdannelse som siv. øk. i sekken startet han som trainee i en enhet for innovasjon. Etter trainee-perioden ble han tilbudt stilling som forretningsutvikler – og han takket ja.

- Det har vært veldig bra, faktisk! Med oppgaver knyttet til langsiktig innovasjon, har jobben bydd på stor grad av frihet og fleksibilitet. Det har jeg satt stor pris på og er noe jeg tror mange unge ser etter, sier Khoa, som innser at det nok ikke er like stor fleksibilitet i alle avdelinger.

- Jeg har fått velge oppgaver og innfallsvinkel selv, og det har vært viktig for meg. Jeg opplever at jeg har fått mer ansvar og mer relevante arbeidsoppgaver tidlig enn mine tidligere klassekamerater som jobber i Oslo, sier han, men innrømmer likevel at Norsk Tipping neppe er siste stoppested.

- Jeg vil ut og reise før jeg blir 30, men er absolutt aktuelt å søke seg tilbake til Hamar og Norsk Tipping, sier han.

 Michelle Stefansen, animatør

Som animatør er Michelle en av flere som omskaper markedsfolkenes ideer til reelle uttrykk og innhold på selskapets mange flater. Alt fra trykte plakater og Flax-lodd til levende bilder på reklameskjermer, websider og sosiale medier. 

- Vi er et team med animatører og grafiske designere som dekker mange flater og skaper uttrykk for mange produkter. Jeg har til og med vært med og laget tv-reklame – kjempegøy!

Michelle trekker fram en annen viktig faktor for den som vil holde seg oppdatert selv om utgangspunktet ikke er Oslo, men Hamar:

- Det faktum at Norsk Tipping er kunde av de beste i landet innenfor reklame, gjør at vi får nyte godt av deres kunnskap om fag og om trender. Sammen med varierte oppgaver gjør dette at jeg også utvikler meg faglig og får ny innsikt. Når det i tillegg er godt med ressurser til å kunne delta på kurs og seminarer og oppdatere med nødvendig utstyr, har fått med nok et fortrinn med denne arbeidsplassen, sier hun.

(KILDE: Hamarregionen.net)