karriere

Dette sier Norsk Tipping-kunder om ansvarlighetstiltak

I kundeundersøkelser svarer kundene våre at verktøy for å holde kontroll på egen spilling er viktigere enn bonuser og store gevinster.

Forfatterbilde Norsk TippingAnne MaritSlettenPublisert:30. april 2021Endret:24. januar 2023

 I Norsk Tippings egne kundeundersøkelser kommer trygge betalingsløsninger opp som det viktigste kriteriet for sportsspillkundene. Deretter kommer kriterier som tilgjengelighet, brukervennlighet og spenning. En stabil tjeneste der du får pengene du vinner uten problemer, er en selvfølge for de fleste. Selskaper som ikke tilbyr det, vil ikke overleve lenge.

Gode verktøy er viktig

Men, et trygt tilbud er viktig på flere områder. Pengespill er et produkt som kan skape store negative konsekvenser både for deg som spiller og menneskene rundt deg. Dette er bakteppet for at ansvarlighet er kjernen i Norsk Tippings samfunnsoppdrag. Vi skal forebygge negative konsekvenser av pengespill, og vi vet at svært mange av kundene våre er opptatt av det samme. I undersøkelsen vår svarer de at tjenester som spillregnskap, ansvarlighetsverktøy og det faktum at du får beskjed hvis du spiller for mye, er langt viktigere enn bonuser og høye premier. Du kan se hele tabellen i denne artikkelen.

Dette er ikke unikt for Norsk Tippings kunder, lignende undersøkelser gjennomført i Sverige viser det samme.  

20 år med tiltak

Norsk Tipping legger mye krefter i å utvikle verdens beste verktøy for å forebygge at pengespillproblemer oppstår. Det er den viktigste jobben vi gjør, og i mer enn 20 år har vi jobbet målrettet for å utvikle forebyggende tiltak. Felles for dem alle, er at de skal oppleves nyttige og relevante for deg som kunde.

I grafikken under finner du en oversikt over tiltakene som er innført siden årtusenskiftet. Noen av dem, som spillregnskap og totalgrense kjenner du kanskje igjen. Andre har du kanskje ikke hatt bruk for. Men systemets hovedoppgave er å ta vare på de mest sårbare spillerne, slik norske politikere har bestemt at den norske pengespillmodellen skal gjøre.

På Norsk Tippings spillevettsider finner du verktøyene som kan hjelpe deg med å holde oversikt over spillingen din.

Relaterte artikler