Lørdag er det Gulltrekning med ca. 29 mill. i potten

Lørdag er det Gulltrekning med ca. 29 mill. i potten

GULLREKKE: Hvis du klarer å prikke inn de sju rette tallene på lørdag, kan du bli mangemillionær.

Foto: NTB Scanpix

Lørdag er det Gulltrekning med ca. 29 mill. i potten

Ingen hadde sju rette i Lotto forrige uke, og dermed er det klart for Gulltrekning på lørdag - med dobbelt så stor førstepremiepott!

Hver lørdag blir i snitt tre personer Lotto-millionærer, men noen få ganger i året skjer det at ingen klarer å prikke inn de sju rette tallene.

Den første lørdagen i oktober skjedde det igjen, for første gang på syv måneder. Dermed er det klart for Gulltrekning i Lotto denne uka!

Ca. 29 millioner i potten

Siden ingen spillere klarte å sikre seg førstepremiepotten lørdag 6. oktober, sender vi den videre til lørdagens Lotto-trekning. Det betyr at potten er doblet, og hvis du får sju rette, kan du vinne nesten 30 millioner kroner! I en ordinær Lotto-trekning er det i snitt ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten.

- Steike! Det er jo virkelig en drøm som går i oppfyllelse! Umiddelbart tenker jeg at premien kommer til å bli brukt på familien, hus, gjeld, bil, båt og ferie, sa en mann i 40-årene fra Hordaland da han vant nettopp 14 millioner kroner i Lotto i slutten av september.

Hva bruker du pengene på hvis du vinner dobbelt så mye?

Slik gikk de tidligere Gulltrekningene

Forrige Gulltrekning i Lotto var lørdag 17. mars. Da delte fem personer førstepremiepotten og de sikret seg dermed 5.874.795 kroner hver.

I 2017 var det tre Gulltrekninger i løpet av tre måneder. 20. mai, 10. juni og 12. august var det dobbel førstepremiepott i Lotto og i løpet av hver trekning sikret tre personer seg over 9 millioner kroner hver.

(Vinnersannsynligheten for 7 rette er 1:5,4 millioner pr. rekke)