Lotto-millionær: - Det føles veldig rart

Lotto-millionær: - Det føles veldig rart

LOTTO: Fire heldige Lotto-spillere har grunn til å juble for de ble Lotto-millionærer med denne rekken.

foto: Sverre Houmb

Lotto-millionær: - Det føles veldig rart

Det er fire glade Lotto-spillere som kan gå julen i møte med sommerfugler i magen og et stort fett Lotto-glis om munnen. 

Lørdag 30. november var det fire heldige sjeler som delte Lotto-potten på 14 millioner kroner.. 

De vant nøyaktig 3.533.140 kroner hver. Det var to vinnere fra Nordland og to vinnere fra Oslo.

Mann fra Vestvågøy

- Å herregud, nå ble glad, nå er det nesten så pulsen stoppet her. Tusen hjertelig takk, jeg kan ikke si noe annet, sa en meget glad mann fra Vestvågøy.

- Jeg er alene i kveld, men jeg må nok feire litt, om jeg er aldri så alene. Jeg har bare vunnet smågevinster tidligere, så dette var virkelig en skikkelig fin julegave. Dette var artig og godt, sa mannen, som ønsker å være anonym. 

Mannen hadde levert kupongen hos Extra Leknes.

Kvinne fra Oslo

- Hæ!? En gang til! 

 - Du har vunnet over 3,5 millioner. Gratulerer så mye. Hvordan føles det? 

- Det føles veldig rart, sa Oslo-kvinnen og ler. - Nå kan det hende det blir litt feiring. Jeg ble litt satt ut, og får nok ikke sove i natt sier den blide damen. 

 Vinnerkupongen var en fem-ukers Lotto, kjøpt via mobil.

Mann fra Oslo

- Ved nyttår går jeg over i pensjonistenes rekker, så dette passet helt perfekt. Nå skal jeg ringe kona, sa den smørblide Oslo-mannen da vi ringte.

Han vant på en tiukerskupong han leverte med mobilen sist mandag - så den gikk med andre ord inn med fullklaff i sin første uke. 

- Dette var en etterlengtet telefon å få, men det kom litt brått på. Jeg tenkte ikke Lotto, men lurte mer på hvem som ringer for å selge meg noe på lørdag kveld, sa mannen.

Heldigvis ringer telefonen fra Hamar kun for å selge inn hyggelige budskap.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil. 

Mann fra Bodø

Torsdag formiddag fikk vi endelig tak i bodøværingen som sikret seg over 3,5 millioner kroner. Han var på julebord under lørdagens trekning og plukket derfor ikke opp Telefonen fra Hamar. Og til tross for festlighetene lørdag kveld, ble søndagen skikkelig bra. Da sjekket han appen og forstod at han var Lotto-millionær.

- Det har vært noen rare dagen med en slags positiv uro i kroppen. Det føles helt fantastisk. Jeg kan ikke annet enn å takke, sier den heldige Lotto-spilleren når vi endelig oppnår kontakt.

Han leverte kupongen via mobilappen.

Spill Lotto, du også!

Følgende tall ble trukket ut denne kvelden: 6 - 7 - 9 - 10 - 13 - 25 - 29

Tilleggstall: 24

Drømmer du også om å bli Lotto-millionær?

Lørdag 7. desember er det ny Lotto-trekning med nye vinnermuligheter. Førstepremiepotten vil være på cirka 14 millioner kroner - som fordeles på alle med sju rette. 

Spill Lotto her før lørdag kl. 18.00

Lykke til!

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Vinnersannsynlighet for førstepremie i Lotto er 1:5,4 mill. pr. rekke.)