lotto

Oh my dog! Her kan du se alle (L)OTTO-filmene

Den første filmen om Otto vant Gullfisken for 2020. Nå er den nyeste filmen nettopp lansert. Se alt om den firbeinte sjarmøren her.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergForfatterbilde Norsk TippingPernille Storholm SkaretPublisert:15. oktober 2021Endret:3. januar 2023

I februar 2021 gikk en Norsk Tipping-film helt til topps i den prestisjetunge Gullfisken-kåringen for første gang siden 2002. Vinnerfilmen for det foregående året var den første reklamen i serien om hunden Otto; en hund hvis liv brått blir litt annerledes når familien hans vinner i Lotto.

Livet som (L)OTTO-millionær

Det er laget en rekke filmer om Otto, og om hvordan hverdagen som millionærhund plutselig blir litt annerledes. Filmene har fått en varm mottakelse fra det norske folk, og mange er blitt glade i Lotto-hunden Otto.

Nederst i denne artikkelen ligger flere av reklamefilmene, og vi har i tillegg fått bli med Otto bak kulissene på innspilling.

Bli med Otto på spa

Som du har sett tidligere, har Otto – om enn noe motvillig – begynt å utforske spaverdenen. Dette kan sies å være noe helt annet enn det han opplever til vanlig. I den nyeste filmen får du se hva som skjer når han møter en av hundene som er langt mer vant til å fjonge seg på spa.

(L)OTTO-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer, og dette gjelder kanskje for hundene deres også?

Nyt filmen! Se den øverst eller nederst i artikkelen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Den første filmen i serien om Otto

 

Visning


Otto på restaurant


Her bor Otto

 

Nabo


Behind the scenes med Otto

 

Verdal'n:

 

Stakkars meg


Stakkars meg 2

 

Spa


Nakenspa

 

Speed date

 

Bartefjes

 

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler