jokervinnerhistoriefremside

Joker: 1,3 mill. til Lesja-kvinne

Onsdagskvelden tok en uventet vending for den heldige Joker-kandidaten fra Lesja.

MILLION-ONSDAG: Onsdagen ble brått en fest for den heldige lesjavinneren.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:3. mai 2023

Onsdagens heldigste Joker-spiller ble en kvinne fra Lesja i Innlandet. Hun var egentlig på vei inn i bilen etter jobb da Telefonen fra Hamar sørget for at hun måtte utsette hjemturen med noen minutter.

– Tuller du? svarer den overraskede kandidaten da vi avslører budskapet bak oppringningen.

Som Joker-kandidat var hun nemlig sikret en inngangssum på 592 000 kroner uansett hvordan det gikk på tv-trekningen. Dersom det endte til topps ville hun kunne juble over nøyaktig 2 961 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Bom på Embla

Lesjakvinnen ønsket å la Embla ta jobben med å velge opp eller ned, mens hun selv skulle følge trekningen hjemme fra tv-kroken.

Dette var tallene Embla fikk å spille på:

3 - 9 - 9 - 2 - 0

Det startet litt trådt for Embla, med bom på andre tallet. Dermed var det klart at toppremien dessverre var ute av sikte. Resten av rekka gikk unna med god flyt og den heldige Joker-kandidaten endte til slutt opp med en pen premie på nøyaktig 1 303 000 kroner.

Uventet vending på onsdagskvelden

– Jeg er litt i sjokk. Dette hadde jeg ikke regna med i det hele tatt, svarer den ferske Joker-millionæren når vi ringer henne tilbake etter tv-trekningen.

– Jeg har sittet og pratet med søstera mi siden du ringte sist. Det var greit å ha noe selskap for timene gikk langsomt, humrer hun. De to søstrene hadde også fulgt med på tv-trekningen sammen over telefon.

Premien hadde lesjavinneren allerede planer for:

– Jeg skal betale ned på billånet og så blir det nok en sydentur på hele familien.

Ny-millionæren, som ønsker å være anonym, kunne fortelle om fortsatt «god kok i toppetasjen», og at hun hadde tydd til et glass med noe «godt i» både for å feire og for å roe nervene litt.

– Jeg hadde ikke tenkt at jeg skulle vinne over en million da jeg reiste fra jobb i dag, ler hun.

Vinnerkupongen hadde lesjakvinnen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Joker
3. mai 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Alltid flere heldige i Joker

Selv om det kun er Joker-kandidaten som får sjansen på millionpremie, er det alltid flere som får grunn til å smile litt i Joker. Denne gangen var det for eksempel ni spillere som hadde fem rette og dermed sikret seg 27 395 kroner i premie.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 3,6 mill. på lørdag

Neste Joker-trekning er lørdag 6. mai – da i følge med Lotto-trekningen. Etter en god premieoverføring fra onsdag vil Joker-potten ligge på ca. 3,6 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler