24-åring med månedlig Flax-premie til godt opp i 40-årene

24-åring med månedlig Flax-premie til godt opp i 40-årene

20 ÅR: Hver måned i 20 år vil verdalingen få 20 000 kroner inn på konto - det vil si beløpet blir indeksregulert hvert år.

24-åring med månedlig Flax-premie til godt opp i 40-årene

Tenk deg følelsen: Ei uke før du fyller 25 år, vinner du Flax for Livet med 20 000 kroner utbetalt i måneden fram til rett før 45-årsdagen din!

Den unge mannen fra Verdal leste fredag om Stjørdal-mannen som vant 5 000 kroner i måneden i 5 år, og tenkte han skulle prøve et Flax for livet-lodd selv. 

Her kan du skrape Flax-lodd elektronisk

Det gikk over all forventning.

- Måtte legge fra meg mobilen

- Jeg kjøpte loddet på mobilen, skrapte og plutselig sto det gratulerer og sånn. Det var helt uvirkelig å se. Hjernen kobla ut, så jeg la telefonen fra meg og venta en time for å se om det fortsatt stemte. Det så det ut til, så da ringte jeg kundeservice for å være helt sikker. Da begynte det å synke inn, sa 24-åringen da vi snakket med ham mandag formiddag.

Premien er 20 000 kroner i måneden i 20 år - til sammen 4,8 millioner kroner.

Verdalingen var i lag med samboer og svigers, og de var overbevist om at han tulla.

- Men da de fikk se beviset på mobilen, ble det skåling, ja, gliste den nybakte storvinneren.

Den 20. september i år kommer den første utbetalingen på 20 000 kroner. Så fortsetter det med penger inn på konto den 20. i 239 måneder til - helt fram til august 2040. Rett etterpå kan mannen feire sin 45-årsdag.

Bursdagsgave

- Det føles som en drøm, og jeg tror ikke det helt har gått opp for meg. Vi kjøpte hus i fjor og venter vårt første barn, så det kunne ikke passe bedre med 20 000 kroner ekstra i måneden, sa 24-åringen, som fyller altså 25 om kort tid.

- Det var litt av en bursdagsgave, kan du si, gliste han.

I likhet med alle premier i Norsk Tippings spill er selvsagt Flax for livet-premien skattefri. Og med tanke på at utbetalingen strekker seg inn i fremtiden, blir premiebeløpet indeksregulert hvert år. 

Skrap Flax her

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408
  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45
  • Antall millionærer i 2019: 45
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)