nabolagetvinnerhistorie

3 X Kongsvinger, Bergen, Kr.sand og Raufoss i Nabolaget

FOR en storeslem! Kongsvinger hadde hele tre av seks vinnernabolag denne uken, og ikke nok med det. Million-Nabolaget var også fra Kongsvinger

FLAKS: Jubelbrølene høres nok godt innover Finnskogen og helt til Sverige i kveld, men også Bergen, Kristiansand og Raufoss hadde 100-000 kroner-vinnere."foto: Kongsvinger-Scanpix/NTB/Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:5. juli 2019Endret:2. januar 2023

Festningen, KIL, Dagny Juel; vi kunne ramset opp mye og mange flere som har gjort Kongsvinger kjent på hver sin måte. Men i kveld ble også Kongsvinger kjent for noe helt annet - nemlig skikkelig flaks i Nabolaget.

Tre vinner-Nabolag

Kongsvinger er den første byen i Norge som har hele TRE vinner-nabolag i Nabolaget hos Norsk Tipping på samme trekning av seks totalt, og det beste av alt: Million-Nabolaget var også fra Kongsvinger. Vi sier ikke at det er like stort som å spille 1-1 mot Juventus i UEFA-cupen, men en lykkelig begivenhet er det like fullt. 

Nabolaget-millionæren Lena Kristin

- Å herregud nå kjenner jeg at jeg får sommerfugler i magan. Er det sant, har jeg vunnet en million, spør Lena Kristin Sletmoen Gavril fra Kongsvinger.

- Jeg har vinni en million i Nabolaget.  Oioioioi! Å herremildemåne så moro. Det blir feiring - tru mæ, sier den glade vinneren som altså vant millionpremien i Nabolaget, 

- Om jeg har en drøm?- Egentlig ikke, jeg tror jeg må summe meg litt først her, sier den blide vinneren som skulle feire sammen med mann og venner.

De fem nærmeste naboene til Lena Kristin som hadde spilt Nabolaget - ja de vant altså 100 000 kroner hver de også. De neste fem naboene som har spilt vinner 10 000 kroner hver, og de neste 20 vinner 1000 kroner hver.  

Men det var også to andre frittstående Nabolag fra Kongsvinger som ble vinner-Nabolag, hvor hovedvinnerne vant 100 000 kroner hver, de neste fem vinnerne vant 10 000 kroner hver, og de neste tjue vinnerne vant 1 000 kroner hver. 

100 000 kroner-vinner fra Bergen

- Gud så gøy! Jeg har akkurat begynt å spille, så det var jo både morsomt og overraskende, sier den 28-årige jenta fra Fyllingsdalen i Bergen. 

- Jeg vet ikke om jeg skal feire akkurat i kveld, men jeg skal feire,  sier hun og ler godt. 

100 000 kroner-vinner fra Raufoss

- Nei, herregud! Fy fader! Dette gjorde ikke bare dagen min, men sommeren min bedre. Det blir tacofeiring i kveld når mannen min kommer hjem fra jobb, og det blir nok en liten ferie og litt ekstra til oppussing av huset, sier den glade vinneren Hildegunn Emilsen (33) fra Raufoss og ler. 

Vi gratulerer alle våre vinnere! 

Vi oppnådde ikke kontakt med 100 000-kroner vinneren fra Kristiansand i kveld.

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner og de fem neste naboene som har spilt vinner 100 000 kroner hver. 
I de fem andre Nabolagene vinner hovedvinnerne 100 000 kroner.
Alle andre dager i uken trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)


Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler