flaxvinnerhistorie

31-åring vant BMW: – Mye som skjedde på en gang

En 31 år gammel kvinne fra Fornebu forberedte seg til jobbintervju da hun plutselig endte opp med en splitter ny BMW iX xDrive50.

HELDIG: Dette er bilen 31-åringen kan glede seg over å ha slått kloa i.Foto: Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:27. juni 2024

– Jeg visste ikke helt om jeg skulle tro på det, svarer den ferske bilvinneren da Norsk Tipping snakker med henne dagen etter at hun skrapte frem tre BMW-symboler på et digitalt BilFlax-lodd.

Vant BMW samtidig som samboeren ringte

Den heldige 31-åringen fra Fornebu i Bærum kommune i Akershus satt og forberedte seg til et jobbintervju da hun litt tilfeldig oppdaget at hun hadde femti kroner på spillekontoen hos Norsk Tipping.

– Jeg stod mellom å kjøpe enten MillionFlax eller BilFlax, men fant ut at dersom jeg gikk for det siste ville jeg ha råd til to lodd, humrer hun.

Da hun skulle i gang med lodd nummer to på mobilen, ringte plutselig samboeren og istedenfor å skrape med fingeren trykket hun på valget om å skrape alt på en gang – og med ett lyste vinnerbeskjeden opp fra mobilskjermen.

– Der dukket det opp en bil. Jeg skyndte meg å ta et skjermbilde før beskjeden forsvant. Det var mye som skjedde på en gang, ler vinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ny garasjeplass klar

Den unge bæringen fortalte at premien kom på et svært passende tidspunkt.

– Vi har ikke bil, men vi har en flunkende ny garasjeplass med lading, som vi for tiden leier ut.

Foreløpig var det bare noen få utvalgte som hadde fått vite om den ferske gevinsten.

– Jeg måtte jo fortelle samboeren da han ringte i går. Han fikk også tilsendt et bildebevis. Jeg hadde nettopp spist middag med foreldrene mine, så jeg ringte de og fortalte det. De fikk også tilsendt skjermbildet, forteller hun entusiastisk.

– Mamma syns det er en veldig kul bil. Hun gikk faktisk rett inn i appen og skrapet noen BilFlax-lodd selv. Det ble ingen premie på henne, men hun kan sikkert få låne min etter hvert, avslutter hun lurt.

Norsk Tipping gratulerer den ferske BMW-eieren!

Dette er BilFlax

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske lodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt seks biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 27. juni har én vunnet toppremien, slik at fem biler gjenstårVinnersjanse toppremie BilFlax (fysisk) er 1:216 700.

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. Per 19. juni har fire heldige personer skrapet frem hver sin BMW på digitale BilFlax.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler