jokervinnerhistorie

503 000 Joker-kroner til Trøndelag

Joker-kandidaten fra Trondheim ble 503 000 kroner rikere etter kveldens Joker-trekning. Nå gjenstår det å se hvor lang tid det tar før det glade budskapet når fram til den heldige vinneren.

BAKKLAND: Ikoniske Gamle Bybro, eller Lykkens Portal som den også kalles, går over Nidelven fra sørenden av Kjøpmannsgata i Trondheim.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:21. juli 2021Endret:3. januar 2023

Det er langt fra alle som sitter klare når Norsk Tipping ringer for å spørre om man vil være med i kveldens trekning. Om sommeren opplever man gjerne at Telefonen fra Hamar går til mobilsvar imens kandidaten er i hagen, ved vannet, på fjellet, eller kanskje i lystig lag.

Hvor Joker-kandidaten befant seg 21. juli vites ikke - men sikkert er det at trønderen var sikret 402 000 kroner i inngangspremie, og at hun hadde sjansen til å komme seg helt opp på 2 millioner kroner dersom tallene var medgjørlige.

Fin premie

Da kandidaten fra Trøndelag ikke var å nå på telefon, ble det Ask som tok tallrekka denne onsdagskvelden. Den så slik ut:

4 - 0 - 7 - 6 - 5

En myk start med en noe kinkig avslutning ga en uttelling på 503 000 kroner for vår kvinne i Trondheim. Sluttsummen ble riktignok liggende et stykke fra toppremien på 2 millioner, men utgjør fremdeles en halv million mer enn det kandidaten hadde innestående ved dagens begynnelse. Inntil Telefonen fra Hamar når frem, får man nesten anta at hun er fornøyd, tross alt.

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Norsk Tipping forsøker å nå vinneren. Saken oppdateres.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning lørdag

I Joker er det trekninger to ganger i uka. Lørdag 24. juli er det igjen duket for ny Joker-trekning (da i forbindelse med Lotto). Med en premieoverføring etter onsdagens trekning på 1 507 000 kroner, blir det ca. 2,6 millioner kroner i 1. premiepotten. For å være med på moroa må man spille før lørdag kl. 18.00.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler