vinnerhistorie

Åge vant 50.000 vekkekroner: - Blir moro å komme på jobb nå

Vekking fra Hamar har vært en snakkis på arbeidsplassen til Åge Bratshaug. Torsdag kunne han fortelle kollegene at han fikk "den ekte" Telefonen fra Hamar.

BERGENSJUBEL: Nina Rundsveen i Norsk Tipping kunne torsdag vekke en bergenser med 50.000 kroner.Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:18. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Fra mandag 15. oktober til og med fredag 19. oktober skal Telefonen fra Hamar vekke det norske folk, og hver dag kommer én av dem som har stilt alarmen til å få en svært god morgen.

LES OGSÅ: Onsdagens hovedvinner Jeanett valgte et helt spesielt vekketidspunkt

Åge var nummer to på lista

Klokken 08.11, tidspunktet han hadde bestilt vekking på, kom det et klart og tydelig svar fra Åge Bratshaug i Bergen:

- Har jeg vunnet? Det er jo helt topp. Fantastisk!, utbrøt 40-åringen som plutselig kunne fylle på bankkontoen med 50.000 kroner. 

Nina Rundsveen i Norsk Tipping møtte ingen i den andre enden av Telefonen fra Hamar på første ringeforsøk torsdag morgen. Den som var trukket ut øverst på lista tok rett og slett ikke telefonen innen ett minutt, derfor gikk turen videre på lista over uttrukne - og nummer to var altså Åge fra Bergen. 

Overrasket kollegene

- Den første jeg skal fortelle det til nå, er samboeren. Men så blir det å fortelle til dem på jobb. Jeg har en kollega som har klaget litt på at hun kun har fått automatvekkingen fra Norsk Tipping om morgenen. Nå kan jo jeg fortelle at jeg fikk den ekte vekkingen, sier en glad bergenser. 

Og 50.000 kroner kommer godt med for Åge og familien. 

- Så absolutt. Vi holder på med renovering av hus, og da er det veldig fint med en slik overraskelse, sier han.

- Blir det feiring nå?

- Du skal ikke se bort fra at det blir en liten markering til helga, svarer han lurt. 

Fredag vinner 1 person 1 million kroner

Alle som har bestilt vekking blir oppringt av Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, på tilnærmet samme tidspunkt som de har angitt her.

Mens de fleste blir vekket av en automatisk telefon, vil én heldig person hver dag få beskjed fra vinnerteamet hos Norsk Tipping om at de har vunnet mye penger.

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag vant hovedvinner 50.000 kroner. Fredag er summen ganget opp med 20, slik at én heldig person blir vekket med 1 million kroner!

Vil du være med i konkurransen? Husk dette: 

  • Bestilling av vekking for neste dag må skje innen klokka 23.59 dagen i forveien.

  • Alle som har bestilt vekking blir automatisk oppringt av Telefonen fra Hamar, 625 60 000, på tilnærmet samme tidspunkt som de har angitt. Sørg for å slå på lyden på telefonen!

  • Deltakerne vekkes kun én gang per dag, så det kan være lurt å ha på vekkerklokke i tillegg.

  • Hver natt trekker vi én vinner, som vi manuelt kontakter på det tidspunktet vedkommende har bestilt vekking. Hvis han eller hun tar telefonen innen det har gått ett minutt, vinner vedkommende premien, hvis ikke går vi videre på lista.

  • Alle anrop kommer fra vinnernummeret vårt, 625 60 000, uansett om du har vunnet eller "bare" vekkes.

Mer utfyllende regler finner du HER.

Når du våkner av at telefonen ringer om morgenen, kan det jo hende du er litt i ørska. Derfor er det lurt å lagre Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, slik at du er sikker på at du tar telefonen når vi ringer.

(Vinnersannsynligheten er 1:antall påmeldte deltakere. I denne konkurransen er premier på over 10.000 kroner skattepliktige. Du må være minst 18 år for å delta.)  

Relaterte artikler