Oddspremier på Moura og Tottenham

De som trodde på Lucas Moura og Tottenham hadde en fin onsdagskveld på Oddsen. 

PREMIER: Det ble fine oddspremier også etter Tottenhams triumf onsdag.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:9. mai 2019Endret:2. januar 2023

I løpet av mirakelkvelden på Anfield forsynte oddsspillerne seg av premiekassa, og dagen etter fikk vi nytt Champions League-dama da Tottenham satte inn 3-2 mot Ajax fem minutter på overtid og sikret seg finaleplass takket være bortemålsregelen. Det ble det også oddspremier av.

Total-pluss

- Andreomgangen til Tottenham og da spesielt Lucas Moura kostet oss penger, men totalt gikk vi i pluss på denne kampen. Det gjorde vi ikke tirsdag, sier fagansvarlig sportsspill i Norsk Tipping, Ole Morten Bratberg.

Les mer: Liverpool-seier ga premiefest på Oddsen

Ajax vant 1-0 i London i første kamp, og de de gikk opp til 2-0 før pause i onsdagens returkamp i Amsterdam, trodde nok de fleste at finaleplassen var avgjort. Men ikke Tottenham-manager Mauricio Pocchetino og spillerne hans. De satte i gang en opphenting - og passering - for historiebøkene. 

Lucas Moura scoret først to ganger med fire minutters mellomrom før et kvarter var spilt av 2. omgang, men fortsatt var det ikke nok for Spurs. Men akkurat da dommerens fem overrtidsminutter var over, dukket Moura opp og satte inn sitt tredje mål. Dermed endte kampen 3-2, dobbeltoppgjøret 3-3 og Tottenham var klar for finalen.

Moura-hattrick kostet

- Mange hadde spilt på Langoddsen før kampen på at Tottenham skulle gå videre, og mange gjorde det også på Liveoddsen underveis. Så der så vi røde tall - til glede for de som hadde spilt, sier Bratberg.

Og så var det Lucas Moura, da. Tre mål - og for å si det forsiktig av den avgjørende sorten - det var nesten ikke til å tro. Men flere gjorde det - selv på forhånd.

- Det stemmer. Det  ar flere spillvarianter som dekket inn dette hattricket både på Lang- og Liveoddsen, og det ble utbetalt mange premier. På Langoddsen ga Mouras tre mål 92 i odds, opplyser Bratberg.

PS

En oddsspiller avslørte stor tro på Tottenham allerede i høst. Da laget sto med bare ett poeng etter de tre første gruppespillkampene, satte vedkommende tusen kroner på Tottenham som vinner av Champions League. Oddsen var på 100. Snakk om å ha skaffet seg spenning foran finalen i Madrid lørdag 1. juni.  

Det er viktig for oss i Norsk Tipping at våre spill gir deg spenning og glede – og at de ikke tar overhånd. Test dine spillevaner anonymt her!

Relaterte artikler