flaxvinnerhistorie

Ålesund-mann ble millionær med MillionFlax

- Dette var gøy, sa den blide og reiseglade mannen fra Ålesund som ble millionær med MillionFlax. 

FLAKS: En heldig mann fra Ålesund ble Flax-millionær på juleutgaven av MillionFlax allerede før adventstiden startet.Norsk Tippingsverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:29. november 2018Endret:17. november 2023

En heldig mann fra Ålesund hadde flaks den 28. november. Mannen skrapte røde MillionFlax digitalt, og rett som det var så dukket det opp tre like million-symboler. Han var overrasket selv også. 

- Jeg har ikke feiret ennå, men jeg skal feire om ikke lenge. Det blir jo ganske enkelt dette, jeg skal betale ned litt gjeld, og så blir det sikkert en fin ferietur, sier Ålesund-mannen fornøyd. 

Flax hele jula

MillionFlax koster 25.- og som du sikkert har skjønt, kan du vinne opp til en million kroner men også mange andre pengepremier. Fysiske MillionFlax-lodd (eller GrseFlax-lodd) og Kalender-display for Flaxlodd, slik at du kan får din egen kjempestore Flax kalender med ett MillionFlax bak hver luke, får du hos din kommisjonær.

Vinnersannsynlighet toppremier:

  • MillionFlax 1:600.000.

  • GriseFlax (fysisk) 1: 343 750

  • GriseFlax (digitalt) 1: 333 333

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler