flaxvinnerhistorie

Alta-kvinne fikk Flax-lodd - ble millionær

- Ja, dette var gøy, sier Alta-kvinnen som fikk et MillionFlax-lodd i gave og vant en million.

FLAX: En Altakvinne ble millionær med MillionFlax den 4. oktober.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:4. oktober 2019Endret:2. januar 2023

At Flax er en perfekt gave og fint å bruke som alt fra presang, til bordkort og legge i serviettringene på festbordet er godt kjent, og det er alltid kjekt med glade Flax-vinnere. 

Hadde MillionFlax

Denne gangen var det en blid kvinne fra Alta som fikk et Flax-lodd fra en venn. 

Ble du overrasket da du ble Flax-millionær?
- Ja, dette var gøy. Det er også den første gangen at jeg vinner så stort, det må jeg si. Har jo aldri vunnet tilsvarende. 

Gratulerer så mye, hvordan føles det å bli Flax-millionær?
- Det føles litt uvirkelig, det må jeg nok si. Jeg var jo så heldig å få loddet i gave, sier hun. 

Utsatt feiring

Har du feiret å bli millonær? 
- Nei, og jeg har ikke mulighet til å ferie akkurat nå, men jeg skal ihvertfall gjør litt for premien og hjelpe den som var så snill å gi meg loddet, sier Alta-kvinnen. 

Vi gratulerer! 

MillionFlax-loddet ble kjøpt på Eurospar Langnes.

MillionFlax finnes også på nett og mobil.

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000
Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler