nabolagetvinnerhistorie

Andrea (24) fikk drømmetelefonen på jobb

Os ble trukket ut som hovedvinnernabolag fredag 6. september, og da kunne Andrea Forstrønen slippe jubelen løs. Hun vant nemlig 100.000 kroner i Nabolaget.

GODE NYHETER: Får du et anrop fra 625 60 000 bør du svare. Det er nemlig Norsk Tippings vinnernummer.Illustrasjonsfoto: Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:6. september 2019Endret:2. januar 2023

- Dette er andre gang jeg spiller Nabolaget. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vinne, sier Forstrønen sjokkert.

Hun var på jobb da vi fikk kontakt og forteller at hun skal jobbe hele helgen, men at det dermed vil bli en mye morsommere jobbhelg.

- Dette er en drømmetelefon, utbrøt vinneren fra Os i det hun innser at hun hadde vunnet 100.000 kroner.

Hun gledet seg til å komme hjem og fortelle nyheten til samboeren som hun skal ta med på ferie.

Hovedvinneren av 1 million

En kvinne i 30-åra fikk også god grunn til å slippe jubelen løs fredag kveld. Hun vant nemlig hovedpremien på 1 million kroner.

- Tuller du? Å i helsike, var kvinnens første reaksjon.

På hytta

Kvinnen var på hyttetur med familien og måtte gå ut for å få bedre mobildekning, men uansett hvor bra dekningen ble, hjalp ikke det stort. Kvinnen trodde ikke på budskapet fra Hamar.

- Men kjenner du igjen nummeret vi ringer fra?

- Ja! Jeg har lagret det som "Norsk Tipping", sier kvinnen sjokkert. Etter litt om og men, ble vi enige om at hun var vinner og ble oppringt fra Norsk Tipping. 

Ferietur om kort tid

- Hva skal du bruke premien på?

- Det er jeg litt usikker på, men hvis dette er sant så tar jeg i hvert fall en uke fri fra jobb for å dra på ferie, sier den fornøyde Nabolaget-millionæren, som ønsker å være anonym

Hvor damene fra Os drar på ferie, vil tiden vise. Vi ønsker i hvert fall begge god tur, og gratulerer både millionvinneren og alle naboene.

Vinnerkupongen ble kjøpt via Norsk Tippings app.

Premiedryss i flere nabolag

Det har vært en sterk uke for Nabolaget-spillere som bor på Østlandet denne uken, men det ble altså en kvinne fra Os i Hordaland som trakk det lengste strået fredag kveld. I de fem andre vinnernabolagene sikrer hovedvinnerne seg 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner. De fem andre nabolagene er:

  • Elverum

  • Råholt

  • Håvik

  • Haugesund

  • Lundersæter

Her finner du tidligere trekningsresultater.

Trekning hver dag

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Hovedvinneren i de fem andre nabolagene vinner 100.000 kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Det betyr at du for en femtilapp kan du være med i trekninger hver eneste dag, og du kan vinne inntil 1 million kroner på fredag. 

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler