Åpner Haaland målkontoen igjen mot «pottetette» City?

Manchester City er uten baklengs på 706 minutter i Champions League. Sprekker nullen når Borussia Dortmund og Erling Braut Haaland kommer til Etihad tirsdag?

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:5. april 2021Endret:2. januar 2023

Kvartfinalene i Champions League spilles tirsdag og onsdag.

Erling Braut Haaland gikk målløs av banen i alle Norges tre VM-kvalifiseringskamper den foregående uken. Verken mot Gibraltar, Tyrkia eller Montenegro ble det nettkjenning på Haaland som er toppscorer både i Champions League og Bundesliga.

Heller ikke i seriekampen mot Eintracht Frankfurt lørdag ble det scoring på Haaland. Putter han igjen mot City tirsdag?

Forrige baklengs i oktober

Manchester City har spilt 706 minutter med Champions League-fotball denne sesongen uten å slippe inn mål. Forrige baklengs kom i en gruppekamp hjemme mot Porto 21. oktober i fjor da Luiz Diaz sendte portugiserne i ledelsen etter 14 minutter. City vant kampen 3-1.

Rekorden uten baklengs i Champions League er det Arsenal som har – de spilte 995 minutter uten å slippe inn mål i 2005/2006-sesongen.

«Spøkelset» Benzema

Tirsdagens andre kvartfinale er Real Madrid mot Liverpool.

Spanjolenes spiss Karim Benzema har tegnet seg på scoringslisten i alle de tre siste kampene Real Madrid og Liverpool har møttes i Champions League.

Forrige gang lagene møttes var i finalen i Kiev i 2018. Real Madrid vant 3-1, Benzema scoret kampens første mål. Lagene møttes dessuten i gruppespillet i 2014/15-sesongen. Real Madrid vant begge kampene, 3-0 borte og 1-0 hjemme. Benzema scoret to i den ene og ett i den andre.