NÅ: "Årets kamp" på Liveoddsen

Blir det tidenes kamp på Oddsen når Ole Gunnar Solskjærs "nye" Manchester United møter gulljagende Liverpool søndag? Følg med på Liveoddsen underveis.

STORKAMP: Manchester United - Liverpool ser du på TV 2 Sport 1 og Sport Premium søndag kl. 15.05.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:20. februar 2019Endret:2. januar 2023

- Vi kan fort ende opp med årets mest spilte kamp, ja kanskje en av de mest spilte kampene noensinne på Oddsen!

Det sier oddssetterne Ole Johnny Sundt og Ole Morten Bratberg hos Norsk Tipping.

Temperaturøkning

De merker temperaturøkningen foran søndagens storkamp på Old Trafford: Manchester United mot Liverpool. Kampen starter kl. 15.05 og vises på både TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport Premium.

Spill på Manchester United - Liverpool på Liveoddsen her

- Det er feber, skikkelig feber. Og jeg er jo ikke overrasket. Liverpool har det vært trøkk rundt hele sesongen, og når Solskjær tok over United sa det pang der også. Og nå møtes de, sier Sundt.

Oddssetteren forteller om en ganske utrolig Solskjær-effekt også på Oddsen:

United mest spilt

- De tre mest spilte kampene på Oddsen i desember var de tre første kampene Solskjær ledet United. Etter nyttår har det fortsatt. De fire mest spilte kampene er hittil i år er United-kamper, og så kommer Manchester City - Liverpool. Manchester United - Paris Saint-Germain hadde tall som en topp VM-kamp, og det sier ikke så rent lite, sier Sundt.

Begge lagene har enorme supporterskarer i Norge, og det gir seg utslag på Oddsen. Noen supportere spiller riktignok mot eget lag for i det minste å vinne noen kroner om det skulle blir tap, men de fleste backer eget lag.

- De gjør det. Da Liverpool møtte City, var City oddsfavoritt. Og City vant. Likevel tjente vi penger på den kampen. Liverpool-fansen spilte på laget sitt, og det gikk jo ikke så bra akkurat i den kampen, sier oddssetterne.

Så får vi se om det blir oddspremie på Liverpool-supporterne på søndag.

Liverpool tilbake på topp?

Det er Manchester City som topper Premier League-tabellen - på bedre målforskjell enn Liverpool, men de lyseblå har \en kamp mer spilt. I helgen er City opptatt med Ligacup-finalen mot Chelsea på Wembley, så dersom Liverpool tar minst ett poeng mot United, vil Klopp & co gjenerobre ledelsen.

Her finner du resultater, tabeller og kommende kamper i Premier League

 

Relaterte artikler