Ga drømmen en sjanse - nominert til syv Spellemannspriser

Girl in Red, Marie Ulven, har tatt publikum med storm med sitt debutalbum. Nå er Årets stjerneskudd fra 2019 nominert til hele syv Spellemannspriser!

POPULÆR: Marie Ulven har i skrivende stund 2,3 millioner følgere i sosiale medier, og over 12 millioner lyttere på Spotify. Hun når ut til et stort publikum, og er en viktig rollemodell for mange drømmer der ute. Vi heier på deg, fortsett å gi drømmen en sjanse.
Forfatterbilde Norsk TippingJuneOlstadPublisert:14. februar 2022Endret:3. januar 2023

Stjerneskuddet vårt Marie Ulven, for mange kjent som Girl in Red, har virkelig skutt ut på himmelen.

22-åringen begynte å skrive sin egen musikk på jenterommet i Horten i 2015. Hun fikk sitt gjennombrudd i 2018 med låta "I wanna be your girlfriend". 

Årets stjerneskudd i 2019

Da hun i 2019 mottok prisen for Årets stjerneskudd fortalte hun i et intervju med oss at drømmen erå produsere et album.

Det har hun gjort - og det heter "If I could make you go quiet"- Nå skriver hun historie med antall Spellemanns-nominasjoner. 

På fredag ble nemlig åretsSpellemann-nominasjonerkjent, ogUlven kan i april ta med seg hele syv priser hjem.Arbeidet som ligger bak disse nominasjonene er beundringsverdig, ogvier utrolig stolte over å ha vært en bidragsyter på veien.  

Varmet opp for Beyoncé

Ulvenkom altså inn iNorsk Tipping-familieni 2019 da hun ble tildelt prisenÅrets stjerneskudd påby:Larm.I juryens begrunnelse ble det lagt til grunn at «vinneren er full av potensiale og er rustet for et større gjennombrudd» - og derfikkde helt rett.

Det å varme opp forBeyoncéer det ikke mange som kan skrive påCVn, og med en utsolgt USA og Europa turne, kan man trygt si at hun har gitt drømmen en sjanse. 

 

 

Relaterte artikler