Scheie om det store savnet i årets sesong

Få liker å sluke fotball som Arne Scheie gjør. Nå gleder den tidligere fotballkommentatoren til å se norsk ball igjen.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:14. juni 2020Endret:2. januar 2023

Tirsdag ble Eliteserien endelig sparket i gang. Igjen kunne man nyte norsk fotball, det satte mange pris på, inkludert Arne Scheie.

Den tidligere NRK-kommentatoren klarer knapt å vente på norsk fotballs første spark på ballen.

- Hele denne tiden har vært uvirkelig. Rett og slett merkelig. Vi fikk noe fotball etter hvert, men det ble ikke det samme med færøysk fotball og Bundesliga uten publikum, sier Arne Scheie til Norsk Tipping.

Spill på Langoddsen!

Molde eller Rosenborg

76-åringen gleder seg til å se norsk fotball igjen. Scheie tror det blir en kamp mellom Molde og Rosenborg om årets gull.

- Det er vanskelig å komme utenom de to. Jeg holder Molde som den største favoritten, men det kommer til å bli jevnere enn i fjor. Rosenborg kommer uansett til å være nærmere. Jeg tviler på at de kommer til å starte like svakt som i fjor, sier Scheie.

Bak de to er derimot mer usikker.

- Molde og Rosenborg skiller seg ut i toppen. Så har du Sandefjord, Start og Mjøndalen i den andre enden. Men mellom der, er det mange jevne. Hvordan blir Strømsgodset? Hva skjer med Odd uten Fagermo? Haugesund har sett skarpe ut. Sarpsborg 08 har sett bra ut. Glimt kommer fra en kanonsesong, men har mistet flere nøkkelspillere, sier Scheie og fortsetter:

- Brann og Viking kommer nok til å kjempe der oppe. Og om Fagermo får dreisen på Vålerenga? De tar nok uansett flere poeng enn i fjor, men om de kan kjempe om medalje, det er jeg usikker på.

Spill på Langoddsen!

Rart uten Lillestrøm

Årets Eliteserie-sesong blir den første siden 1974 uten Lillestrøm. Scheie husker selvfølgelig 74-sesongen  som gikk uten LSK.

- Ja, det husker jeg. Og jeg har jo fulgt dem ganske tett egentlig hele livet, sier Skedsmo-mannen.

Han legger ikke skjul på at det blir rart uten Lillestrøm i den øverste divisjonen.

- Det blir ille uten LSK. Jeg tenker stadig tilbake på den kampen. Lede 4-0, så røre det til på den måten. Den tror jeg mange supportere aldri vil glemme.

Arne på forskjellige språk

De siste ukene har en gammel Arne Scheie-reklame rullet på ulike flater. Men nytt har vært at Arne Scheie er dubbet på ulike språk.

Se den danske videoen øverst!

Hovedpersonen har selv sett fått med seg dette.

- Som pensjonist har jeg så mye tid nå, så jeg får med meg det meste. De har jeg også fått med meg. De ble morsomme, sier Scheie og ler.

Relaterte artikler