Årvoll og Nils vant Tribunekampen

Det ble nedrykk på Årvoll, men klubben kan glede seg over 50.000 kroner. Det samme får supporter Nils Dyrnes.

VANT: Nils Dyrnes og Årvoll vant Tribunekampen.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:30. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Norsk Tipping har gjennom årets sesong i Norsk Tipping-ligaen arrangert Tribunekampen. Laget med den høyeste snittscoren stakk av med 50.000 kroner. I tillegg vant en tipper fra det vinnende laget få 50.000 kroner.

Vinneren av konkurransen ble Årvoll.

Opptur

- Det var godt med en serier på slutten av sesongen. Dette er et veldig godt plaster på såret, sier leder for Årvoll fotballs seniorgruppe Morten Holmen Jensen.

Årvoll debuterte nemlig i Norsk Tipping-ligaen denne sesongen. Det ble en tøff sesong for Oslo-klubben som kun kapret 12 poeng og endte helt sist.

Klubben spiller sine hjemmekamper på Årvoll kunstgress. Men på vinterstid har de ikke noe godt banetilbud til sine lag. Derfor vil premien investeres i å bedre treningstilbudet på vinterstid.

- Vi er nødt til å leie hos andre. Så denne premien kommer veldig godt med. Nå kan vi gi vårt unge lag et godt treningstilbud. 

Årvoll var også forberedt på en tøff hverdag i Norsk Tipping-ligaen.

- Vi har valgt å satse på de som vil trene. Vi har hatt en del gamle ringrever som var med på å spille laget opp. De visste vi at ikke skulle være med. Nå er snittalderen på laget så vidt over 20 år, så det lover bra for fremtiden. Vi skal bygge sten for sten, sier Jensen.

Fotballtur

Siden Årvoll vant Tribunekampen, var det en av deres tippere som også vant 50.000 kroner. Den heldige vinneren ble Nils Dyrnes.

- Det er strålende at Årvoll får denne premien. De trengte en oppmuntring etter en tøff sesong, sier Dyrnes.

Han har fulgt Årvolls A-lag tett denne sesongen. De fleste kampene til Årvoll i distriktet har han sett live.

- Norsk Tipping-ligaen ble et knepp opp fra 4. divisjon. Sesongen har vært tøff. Det ble vel to oppturer. Seieren mot Træff og Herd.

Han gleder seg over at Årvoll vil bruke pengene ti å bedre vintertilbudet. Han har også planene klare for sin egen premie.

- Det blir nok en fotballtur. Manchester er aktuelt. Så har jeg også sett at Martin Ødegaard og Real Sociedad får besøk av Real Madrid i påsken. Den frister, sier Dyrnes.

- Så skal jeg fortsatt kjøpe vafler av Årvoll på kamper, ler vinneren.

Relaterte artikler