Banens beste: Emil Konradsen Ceide

Emil Konradsen Ceide strålte i rundens hovedkamp. Premien på 10 000 kroner fra Norsk Tipping gir han til barndomsklubben Finnsnes IL.

Forfatterbilde Norsk TippingEliteserienEliteserienPublisert:23. august 2021Endret:3. januar 2023

I Eliteserien 16. serierunde var det duket for hovedkamp på Lerkendal mellom Rosenborg og Odd. 

Det var lite som tydet på at hjemmelaget ville ha en reprise av uavgjortresultatet i tilsvarende oppgjør før sommeren, og RBK tok ledelsen allerede etter to minutter. Trønderne serverte festfotball foran egne fans, og ga seg ikke før det stod 5-0 på tavla.

Det var et sprudlende RBK-lag som entret matta på Lerkendal søndag kveld, og den som sprudlet mest av alle var Emil Konradsen Ceide. Kantspilleren ble kåret til banens beste av Eurosports kommentatorer etter kampen. En følsom assist til Stefano Vecchia på 2-0, etterfulgt av en kandidat til årets Mål på 4-0 var nok til å overbevise juryen. 

 

Spilleren som kåres til banens beste i rundens hovedkamp hver runde får æren av å dele ut kr 10 000,- fra Norsk Tipping til en valgfri breddeklubb. Det har også Konradsen Ceide gjort, og valget falt på hans gamle klubb Finnsnes IL.

RBK-spilleren har kompiser i klubben han tror kunne trengt noen nye fotballsko forteller han til Eurosport etter kampen med et lite glimt i øyet og et smil om munnen. Den nå etablerte rosenborgspilleren tilbrakte sine yngre fotballdager i Finnsnes IL før han ble hentet til RBK i 2017. Nå gir han tilbake til klubben som fostret han opp.

Relaterte artikler