lotto

Nå kan du betale Lotto-kupongen med Vipps!

Du kan nå betale med Vipps når du kjøper et lotteriprodukt hos Norsk Tipping.

NY LØSNING: Når du skal betale med Vipps, følger du denne sløyfen på native-appen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingPernille Storholm SkaretPublisert:2. juli 2021Endret:3. januar 2023

I tillegg til at Vipps kan brukes til å bli kunde hos Norsk Tipping og overføre penger til spillerkonto på «min side», er det nå kommet en løsning hvor kundene kan kjøpe lotteriprodukter med Vipps i nettleser og native app.

- Ut fra hvor mange kunder som har benyttet Vipps, ser vi at det er noe kundene setter pris på. I tillegg er Vipps kjent og kjært, for de fleste bruker Vipps andre steder. Norsk Tipping er opptatt av å gi kundene valgmulighet til å betale, sier Stein Midtmoen, som er fagsjef for id og betaling i Norsk Tipping.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. - Kundene kan bruke Vipps som betaling for lotterispill i alle digitale salgsløsninger. Det er veldig enkelt å bruke. Når man skal betale med Vipps for et lotterispill på en mobiltelefon, blir man automatisk sendt til Vipps-appen for å bekrefte. På PC bruker du ditt registrerte telefonnummer. Etter at betalingen i Vipps er gjennomført, må du la Vipps gå tilbake til Norsk Tipping for at kjøpet skal fullføres, sier Midtmoen.

Slik blir man kunde med Vipps i Norsk Tipping

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler