flaxvinnerhistorie

Betty ble første toppremievinner av Kaffepausen

Betty Elisabeth Hagen fra Haugesund i Rogaland fikk en opplevelse hun sent vil glemme da hun skrapet seg frem til toppremien på det nye Flax-loddet Kaffepausen, og ble 100 000 kroner rikere. 

HVERDAGSKOS: Slik ser det nye Flax-loddet Kaffepausen ut. Det passer perfekt til kaffen.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:17. februar 2022Endret:3. januar 2023

Hagen og samboeren var ute og handlet til middagen på Extra i Karmsundsgata kvelden 16. februar. Hun kjøpte med seg noen Flax-lodd der i blant det nye loddet Kaffepausen som hun skrapte samme kveld. Hagen kunne ikke tro det da plutselig toppremien på 100 000 kroner dukket opp. 

- Jeg måtte rope på samboeren og be han om å sjekke loddet for meg. Da han så premiebeløpet sa han "jaja, det er jo dine penger" sier Hagen lattermildt.

Hagen er en ivrig Flax spiller og ikke nok med at hun vant toppremien, så var hun den aller første i Norge til å vinne den. 

- Jeg liker å skrape Flax, og pleier å kjøpe litt forskjellige lodd. Jeg så at det var kommet et nytt lodd, og tok med meg et. Det ble jo en meget gledelig opplevelse, sier den heldige vinneren. 

Glad i kaffepausen

Hagen forteller at hun er glad i kaffe, men at det blir litt flere kaffepauser enn vanlig for tiden. 

- Jeg liker å stå opp om morgenen og sette på en kanne med kaffe. Både jeg og samboeren er pensjonister, og i disse dager er det jo OL på TV-en, så det blir en del kaffepauser ja, innrømmer Hagen Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Absurd opplevelse

Hagen forteller at dagen hun vant på har vært en merkedag de siste to årene, men ikke av den gode sorten. 

- Det var en litt absurd opplevelse da jeg for nøyaktig to år siden, nesten på timen, hadde et hjerteinfarkt. Det føles litt som om jeg har fått et plaster på såret nå.

Hva hun skal bruke premien på er hun ikke sikker på enda, men den kommer til å glede flere. 

- Jeg måtte jo fortelle det til sønnen min, han ble selvfølgelig glad på mine vegne, og som de sier "regner det på presten så drypper det på klokkeren", ler hun. 

Hagen ser også frem til å reise til sørlige strøk.

- Vi er også glad i å reise, men er litt bekymret for koronaen enda, så jeg tror vi venter litt. Men det blir nok sørover etter hvert sier hun avslutningsvis. 

Hva er kaffepausen?

Kaffepausen er det nyeste medlemmet i Flax-familien og passer perfekt til for eksempel en pause sammen med kollegaer eller kollokviegruppa.

Kaffepausen kan kjøpes hos kommisjonær eller på nett, koster 20 kroner og har en toppremie på 100 000 kroner. Vinnersjansen for denne er 1:250 050.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler