vinnerhistorieflax

Dette gleder BilFlax-vinneren i 30-åra seg mest til når han får den nye bilen

En mann i 30-årene fra Stord skrapte seg frem en splitter ny XC40 Recharge Twin Ultimate.

PREMIEN: Denne knallfine Volvo'en ble nylig vunnet av en mann i 30-årene fra Stord.Foto: Steinar Bjørnsson, Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:30. september 2023Endret:4. oktober 2023

Mannen fra Stord i Vestland ble sesongens tiende BilFlax-vinner. Han er den syvende digitale vinneren, mens tre vinnere har vunnet på fysisk BilFlax-lodd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Pulsen gikk opp ganske mye

Mannen satt hjemme og kjøpte seg ett BilFlax-lodd på mobilen. Det gikk inn med gevinst på 25 kroner, som han brukte på et nytt lodd. Også det gikk inn med gevinst på 25 kroner. Han kjøpte derfor et lodd til, og der var gevinsten rett og slett en ny Volvo

– Først trodde jeg ikke på det. Men det sto «Gratulerer med ny bil». Pulsen gikk opp ganske mye, men jeg turte ikke si det til mange før jeg fikk det endelig bekrefta av dere, sier Stord-mannen.

Han forteller han har lånt bil en stund, sånn sett passet det greit å vinne en Volvo nå.

– Denne bilen kommer absolutt godt med. Jeg er forholdsvis bilinteressert, mest i motorsport, sier mannen.

– Hva synes du om BilFlax-bilen?

– Den ser veldig praktisk ut med alle de funksjonene. Jeg måtte inn å se på den etter at jeg vant. Det er helt suverent, sier mannen fornøyd.

– Hva gleder du deg mest til når du får bilen?

– Jeg tror det må være lukta, lukta av ny bil.

Rask og sterk rakker

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om din nye favorittbil:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Inn i høsten med ny bil?

Skulle du være så heldig å skrape frem tre like Volvo-symboler vet du nå litt mer om hva som venter deg.

Vinnerbilene er i tillegg leveringsklare. Det betyr at om du vinner en Volvo XC40 på BilFlax, tar det ikke lange stunden før du kan sette deg bak rattet og kjøre høsten i møte.

Lykke til!

Vinnersjanse toppremie BilFlax er: 1:160 020. (Les mer om vinnersjanse i Flax og forskjellen mellom fysiske og digitale lodd i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Relaterte artikler