flaxvinnerhistorie

Bilflax-vinner til kona: - Hjelp!

På samme helg var det to Bilflax-spillere som skrapet seg frem til toppgevinsten - en splitter ny BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid.

VINNER: Johannes Sondre Matsson fra Tromsø er vinner av en splitter ny BMW X5.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:19. juli 2021Endret:3. januar 2023

Fredag 16. juli satt Johannes Sondre Matsson (37) fra Tromsø hjemme i sofaen med sønnen sin og slappet av. Han kom plutselig på at han skulle levere Lotto og logget seg inn hos Norsk Tipping via mobilen. Han fikk levert Lotto-kupongen, men bestemte seg etterpå for å prøve et Bilflax-lodd. 

Full treff på første lodd

- Jeg trykket på "skrap alt" knappen, og så dukket det opp at jeg hadde vunnet en BMW X5. Jeg fikk litt sjokk og ropte "hjelp!" til kona som var i andre etasje. Hun kom løpende ned, litt forskrekket, men skjønte fort at det ikke var fare på ferde. Hun sa at jeg måtte puste med magen, ler Matsson 

Matsson fikk omsider roet seg ned, men det gikk ikke helt opp for han at han hadde vunnet før han fikk det bekreftet av Norsk Tipping. 

- Jeg spiller litt Flax av og til fordi jeg syns det er gøy, men jeg vinner stort sett ikke mer enn 25 kroner. Når jeg for en gangs skyld prøver Bilflax og vinner ny bil på første loddet, det er utrolig, sier Matsson videre. 

Bilde: Toppremien på Bilflax er en BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid. Foto: John Christian Dybendahl

Mye bil for pengene

- Jeg vet ikke så mye om bilen fra før, men det er nok mye bil for 25 kroner, sier Matsson og ler. 

Årets BilFlax-vinnerbil er BMW X5 Hybrid. SUV-en er spekket med både utstyr og hestekrefter, og klarer 0-100-sprinten på 5,6 sekunder.

Les mer om BMW-X5 herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.To vinnere på samme helg

To dager etter at Matsson hadde skrapet frem sin nye bil, var det også en mann i 30-årene fra Bergen som ble overrasket da en splitter ny BMW lyste opp i displayet på mobilen.

- Det har ikke gått helt opp for meg enda, men utrolig gøy! sier mannen som ønsker å være anonym. 

- Jeg og kona satt og kjedet oss. Hun skrapte litt Flax på mobilen, også kom jeg på at jeg hadde 75 kroner på spillekontoen, så jeg prøvde meg på noen lodd jeg også. Plutselig dukket det opp tre BMW-symboler og at jeg hadde vunnet. Det forsvant så fort fra skjermen så jeg ble litt satt ut, foreller mannen 

Passet perfekt

Selv om det kom uventet forteller vinneren at det ikke kunne passet bedre med ny bil nå. 

- Vi har et barn på vei, så vi trenger en større bil. Vi har vært på utkikk etter ny bil, og faktisk vurdert X5, men kommet frem til at den ble litt for dyr, så det passet jo perfekt å vinne nå, sier den heldige bergenseren. 

Om det blir bilferie med det første er mannen usikker på. 

- Det blir nok ingen bilferie med det første, men vi skal nok få god bruk for bilen uansett, sier han avslutningsvis. 

Norsk Tipping gratulerer begge vinnerne

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Årets BilFlax

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app.

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt 8 biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 21. juli har 4 spillere vunnet toppremie, slik at 4 biler fortsatt gjenstår.

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak.

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:312 525. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler