flaxvinnerhistorie

BilFlax-vinner: Dro rett avsted og prøvesatt en BMW X5

- Det ble mye å ta inn over seg, sier den nyslåtte BilFlax-vinneren fra Trondheim.

BILFLAX: - Jeg skrapet og så at "Der var det tre like symboler, ja," sier den fornøyde BilFlax-vinneren fra Trondheim..Sverre Houmb/Norsk Tipping Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:22. oktober 2020Endret:2. januar 2023

En heldig trønder ble den 6. vinneren på fysiske BilFlax-lodd og vant en utstyrsspekket BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid.

BilFlax her

Dro rett avsted og prøvesatt en BMW

 Gratulerer så mye med ny bil.

- Tusen takk! Jeg skrapet og så at "der var det tre like symboler, ja." Det føles skikkelig merkelig å vinne i BilFlax. Jeg kjørte innom en bilforretning bare for å se maken til bilen jeg hadde vunnet. Jeg satte meg inn i bilen og bare "OK?". Han humrer godt, og forteller videre.

- Det ble bittelitt mere virkelig, det gjorde det, men jeg måtte jo fortsatt vente på telefonen fra dere for å få det endelig bekreftet.

Bilinteressert med bruksbil

- Det føles så rart å vinne. Man tenker at det skjer vel aldri meg, men så skjer det!
Jeg er veldig nysgjerrig på mulighetene nå. Jeg har jo en bil fra 2007 og den har jo rullet ett stykke.

- Jeg er interessert i bil, men jeg bruker ikke all min tid og penger på det. Jeg har en bruksbil, men drømmen om ny bil har alltid vært der og nå fikk jeg det - helt plutselig!

Spesiell følelse

- Det føles veldig spesielt. Selv om jeg har kjørt andre merker så likte jeg den gamle 5-serien godt og har alltid likt X5`en til BMW også. Den første turen i ny bil går nok til fjells. Da pakker jeg den full av skiutstyr og reiser opp i høyden, for der trives jeg, sier trønderen som har skrapet Flax tidligere.

- Jeg må innrømme at det er sjelden jeg vinner premier, men jeg har vunnet en tusenlapp en gang, pluss noen småpremier. Jeg følte liksom at jeg bare måtte kjøpe ett lodd nå, og så slo jeg til og vant. Det var artig, sier han. 

Vi gratulerer med splitter ny utstyrsspekket BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid.

BilFlax her

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær.

Det er pr 22.10.2020 2 biler igjen å vinne på de fysiske loddene.
De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak.
Vinnerssjanse BilFlax er : 1: 312 525

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler