flaxvinnerhistorie

Vant BMW X5: - Det var surrealistisk

BilFlax-loddene ble liggende et par dager i veska før hun til slutt satte seg ned for å skrape. Det var det godt hun husket for i Flax-loddet lå nemlig en splitter ny BMW X5.

PREMIEN: De nye BMW X5 xDrive45e plug-in hybridene er slett ikke dumme toppremier. Fire biler gjenstår nå å vinne på de fysiske BilFlax-loddene.Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:31. mai 2021Endret:3. januar 2023

Årets fjerde BilFlax-vinner har tydeligvis godt med flaks.

Hun sier at hun allerede "visste" at bilen var hennes da hun kjøpte loddene fredag ettermiddag 28. mai.  - Det høres nesten koko ut å si det, men jeg hadde virkelig en god følelse. Jeg tenkte at den skulle jeg vinne, forteller hun. Likevel ble vinnerloddet liggende et par dager i veska før hun kom på det igjen i forbindelse med at hun skulle på butikken og handle, og satte seg ned for å skrape. - Det var surrealistisk, sier bærumskvinnen om hvordan det var å se tre BMW-symboler dukke sakte, men sikkert opp på et av loddene. - Det første jeg tenkte var at jeg måtte ringe Norsk Tipping. 

Glad i BMW

Årets BilFlax-vinnerbil er BMW X5 Hybrid. SUV-en er spekket med både utstyr og hestekrefter, og klarer 0-100-sprinten på 6,6 sekunder. Ekstra morsomt å vinne blir det kanskje dersom man allerede har sansen for BMW, noe som må kunne sies å stemme for denne vinneren.

- Vi liker godt å kjøre en god bil, og har allerede "lillebroren" - en BMW X3. Vi er veldig godt fornøyde med den, selv om den er litt i største laget, så vi er definitiv glade i BMW allerede, sier hun fornøyd.

Bilferie i sommer blir det ikke, for familien har tenkt å tilbringe ferien på hytta - men kanskje blir det storebror X5 som klarer turen i år, så minsten kan ta en pause?

Loddet ble kjøpt hos Meny Rykkinn i Bærum. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Årets BilFlax

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app.

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt 8 biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 31. mai har 4 spillere vunnet toppremie, slik at 4 biler fortsatt gjenstår.

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak.

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:312 525. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler