flaxvinnerhistorie

BilFlax-vinner Pia: - Helt fantastisk å vinne denne bilen!

- Jeg trodde nesten ikke på det. Det har gått helt rundt i topplokket siden jeg vant, sier Pia Strøm og ler. Hun vant en splitter ny Volvo XC90 T8 AWD R-design med snaut 400 hestekrefter. 

FLAX: - Den har jo alt jeg liker. Det er masse hester under panseret, den har et stort soltak, det er en bensin/el-hybrid, og den ser jo helt rå ut, sier Pia Strøm.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:26. august 2019Endret:2. januar 2023

- Jeg trodde nesten ikke på det. Det har gått helt rundt i topplokket siden jeg vant, sier Pia Strøm og ler godt.

Har ikke sovet

37-åringen, som er bosatt i Vinje i Telemark, prøvde seg på BilFlax 23.august. Hun skrapte frem tre Volvo-symboler - dermed vant hun en splitter ny Volvo XC90 T8 AWD R-design Plug-in hybrid. 

- Jeg har nesten ikke sovet i helga. Jeg har bare ventet på telefonen fra dere, sier hun og ler.

Det er første gangen 37-åringen er så heldig, og hun ble naturlig nok veldig glad for å vinne bil. 

Skrap BilFlax her!

Muskuløs svenske

- Vi bor jo langt både til skogs og fjells og vi trenger i grunn ny bil. Den gamle har begynt å streike litt, så samboeren min og jeg hadde begynt å diskutere et bytte, forteller Pia. 

Men før de kom så langt, raste det inn en frekk og muskuløs svenske via Norsk Tippings Flax-lodd. 

Drømmer du også om ny bil? Skrap BilFlax her!

Alt man ønsker

- Jeg er veldig bilinteressert og har alltid vært det, så naturlig nok er det helt fantastisk å vinne denne bilen. Den har jo alt jeg liker. Det er  masse hester under panseret, den har et stort soltak, det er en bensin/el-hybrid, og den ser jo helt rå ut, sier hun og ler. 

Lover langturer

Jeg tror ikke hjernen har koblet helt hvor heldig jeg har vært. Vi har familie i Drammen så det blir nok noen langturer dit nå, sier den blide jenta fra Vinje i Telemark, som går vinteren trygt i møte med en råsterk og sikker firehjulstrukket hybrid med snaut 400 hestekrefter. En Volvo XC90 T8 AWD R-design Plug-in hybrid. 

Skrap BilFlax her!


Vi gratulerer!  

Vinnersannsynlighet BilFlax 1. premie: 1: 312 525


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler