BilFlax-vinner Pia: - Helt fantastisk å vinne denne bilen!

BilFlax-vinner Pia: - Helt fantastisk å vinne denne bilen!

FLAX: - Den har jo alt jeg liker. Det er masse hester under panseret, den har et stort soltak, det er en bensin/el-hybrid, og den ser jo helt rå ut, sier Pia Strøm.

foto: Sverre Houmb

BilFlax-vinner Pia: - Helt fantastisk å vinne denne bilen!

- Jeg trodde nesten ikke på det. Det har gått helt rundt i topplokket siden jeg vant, sier Pia Strøm og ler. Hun vant en splitter ny Volvo XC90 T8 AWD R-design med snaut 400 hestekrefter. 

- Jeg trodde nesten ikke på det. Det har gått helt rundt i topplokket siden jeg vant, sier Pia Strøm og ler godt.

Har ikke sovet

37-åringen, som er bosatt i Vinje i Telemark, prøvde seg på BilFlax 23.august. Hun skrapte frem tre Volvo-symboler - dermed vant hun en splitter ny Volvo XC90 T8 AWD R-design Plug-in hybrid. 

- Jeg har nesten ikke sovet i helga. Jeg har bare ventet på telefonen fra dere, sier hun og ler.

Det er første gangen 37-åringen er så heldig, og hun ble naturlig nok veldig glad for å vinne bil. 

Skrap BilFlax her!

Muskuløs svenske

- Vi bor jo langt både til skogs og fjells og vi trenger i grunn ny bil. Den gamle har begynt å streike litt, så samboeren min og jeg hadde begynt å diskutere et bytte, forteller Pia. 

Men før de kom så langt, raste det inn en frekk og muskuløs svenske via Norsk Tippings Flax-lodd. 

Drømmer du også om ny bil? Skrap BilFlax her!

Alt man ønsker

- Jeg er veldig bilinteressert og har alltid vært det, så naturlig nok er det helt fantastisk å vinne denne bilen. Den har jo alt jeg liker. Det er  masse hester under panseret, den har et stort soltak, det er en bensin/el-hybrid, og den ser jo helt rå ut, sier hun og ler. 

Lover langturer

Jeg tror ikke hjernen har koblet helt hvor heldig jeg har vært. Vi har familie i Drammen så det blir nok noen langturer dit nå, sier den blide jenta fra Vinje i Telemark, som går vinteren trygt i møte med en råsterk og sikker firehjulstrukket hybrid med snaut 400 hestekrefter. En Volvo XC90 T8 AWD R-design Plug-in hybrid. 

Skrap BilFlax her!

Vi gratulerer!  

Vinnersannsynlighet BilFlax 1. premie: 1: 312 525