flaxvinnerhistorie

BilFlax: - Jeg er veldig glad, mann!

Nå blir det full gass i Nordre Land for unggutten som på mandag vant en splitter ny Volvo XC90 T8 AWD R-design Plug-in hybrid.

BILFLAX: Du kan også vinne en splitter ny Volvo XC90 T8 AWD R-design Plug-in hybrid - hvis du skraper BilFlax.Sverre Houmbsverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:25. september 2019Endret:2. januar 2023

Gratulerer med å ha vunnet en splitter ny Volvo XC90 T8 AWD R-design Plug-in hybrid. 

- Tusen hjertelig takk. Det er veldig gøy, mann. Jeg håpte virkelig det var dere som ringte nå, sier han og ler godt. 

Unggutten fra Nordre Land har vært både glad og spent etter at han skrapte frem tre like Volvo-symboler på BilFlax-loddet han kjøpte tidligere hos Extra Dokka. 

Skrap BilFlax her!

Snart lappen

- Jeg driver og tar sertifikat nå, så dette passet jo veldig bra. Jeg har faktisk bare oppkjøring igjen, sier den ferske bileieren, som ikke hadde bil fra før, men som plutselig fikk det, med et Flax-lykketreff. 

Snart bil

Unggutten fra Nordre Land får snart overlevert sin nye Volvo og er da klar til å cruise rundt (hvis han består oppkjøringen). 

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro ennå, jeg hadde bare skikkelig flaks, sier unggutten som går vinteren trygt i møte med en råsterk og sikker firehjulstrukket hybrid med snaut 400 hestekrefter. En Volvo XC90 T8 AWD R-design Plug-in hybrid. 

- Jeg er veldig glad, mann! Dette er veldig morsomt, sier den nyslåtte bilvinneren 

Skrap BilFlax her!


Vi gratulerer!  

Vinnersannsynlighet BilFlax 1. premie: 1: 312 525

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler