flaxvinnerhistorie

BilFlax: Malin (20) vant tidenes bursdagsgave

Malin Ramberg toppet bursdagsfeiringen med å skrape frem en BMW X5 – og det på selveste 20-årsdagen. Hun stakk dermed av med den første bilen på fysiske BilFlax-lodd.

RIMELIG GLAD 20-ÅRING: Denne bursdagen vil nok Malin Ramberg sent glemme.privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. mai 2021Endret:3. januar 2023

Fredag 14. mai startet slik en god bursdag bør for Malin Ramberg fra Flatåsen i Trondheim. Med gaver, kake og ballonger ble hun vekket av familie og venner på den store 20-årsdagen. 

Faren til Malin hadde et par dager i forveien kjøpt til sammen åtte BilFlax-lodd som han skulle overraske datteren med. Tradisjonen tro skulle han legge de ved som en hyggelig tilleggsgave. Men denne gangen var det noe ganske annet enn småbeløp som skjulte seg bak skrapefeltet.

– Alle ble stående og hyle 

Det var en sprudlende Malin Ramberg som svarte da Norsk Tipping ringte for å bekrefte at hun hadde vunnet en splitter ny BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID.

– Tusen takk! Jeg er så glad nå. Det har egentlig ikke gått opp for meg ennå, ler den ferske bileieren.

Da Norsk Tipping snakket med Ramberg var hun i gang med en liten feiring sammen med gode venninner – men hun fortalte gladelig om hvordan det hele gikk for seg tidligere på dagen.

– Jeg ble vekket av familien og et par venner som er på besøk, med kaker, presanger og ballonger på senga – og selvfølgelig BilFlax-lodd. Det var faktisk på det første loddet at jeg skrapte frem bilen. Jeg rakk ikke å skrape det ferdig engang før jeg så at jeg hadde vunnet.

Ramberg hadde litt vanskeligheter med å tro det hun så.

– "Kødder du med meg nå," utbrøt jeg. Alle ble stående og hyle, ler den blide 20-åringen.

– Pappa ringte rett til Norsk Tipping for å finne ut om det stemte. Det ble en del telefoner dit i løpet av dagen, humrer hun.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


Nære ved å ikke vinne bil

Ramberg fortalte at hun har lappen og har ønsket seg egen bil lenge.

– Det rare er at jeg hatt på følelsen noen dager nå at pappa ville gi meg en bil. Likevel har jeg skjønt at det var lite realistisk. Bil er dyrt og broren min fikk ikke bil på 20-årsdagen sin. 

Men bil ble det altså – og for de fleste, kanskje ikke en bil man forbinder med en typisk førstegangsbil. 

– Nå blir nok mamma glad for at hun slipper å låne meg hennes hele tiden, smiler Ramberg. 

Om mamma kanskje også blir en liten smule misunnelig når datteren suser rundt i en BMW, er en annen historie.

Til denne historien hører det derimot med at det var på nære nippet at vinnerbilen gikk til noen andre.

– Vinnerloddet var det siste på remsen med BilFlax-lodd. Hadde pappa bare kjøpt syv lodd, hadde ikke vinnerloddet blitt med, forklarer Ramberg.

Det er kanskje like greit at personen som eventuelt kjøpte BilFlax-lodd den 12. mai på Rema 1000 Flatåsen, rett etter pappaen til Malin Ramberg, sannsynligvis ikke er klar over det.

Norsk Tipping gratulerer den heldige 20-åringen med både ny bil og rundt tall!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler