BilFlax-vinner: Trodde det var tull

BilFlax-vinner: Trodde det var tull

NYTT GLIS: Kari Norshus og Morten Olsen fikk bil og blomster fra salgssjef Tom Lervik hos Jensen & Scheele Bil.

Foto: Steinar Bjørnson

BilFlax-vinner: Trodde det var tull

- For en bil, da! BilFlax-vinner Morten Olsen og kona Kari Norshus smilte fra øre til øre da de satte seg inn den nye Volvo XC90'en for første gang.

Det var fredag 19. juli Morten satt og surfet litt med iPad'en på hytta på Hvaler. Han bestemte seg for å prøve BilFlax på nett. Kari var ute et ærend, men Mortens bror Frank satt ved siden av og fulgte med.

FLAX_3619_høydebilde_BilFlaxHalden-vinnerloddet-på-mobil_NY

- Det blinka og sto "Gratulerer!"

- Dæven, jeg trur jeg har vunnet bilen, sa jeg, fortalte Morten da han og Kari skulle hente den splitter nye bilen hos Volvo-forhandler Jensen & Scheele i Halden. 

Broren trodde først ikke på ham, og Morten var ikke sikker han heller.

- Men det blinka på skjermen, og så sto det "Gratulerer!". Det var jo ikke noen tvil, selv om det er litt vanskelig forstå at du virkelig har vunnet. Men nå står vi jo her og skal kjøre bilen hjem, gliste 63-åringen. Han bor i Sarpsborg, men valgte Jensen & Scheele i Halden som leverandør av bilen. Der kjøpte han Volvoen han hadde fra før, og dit ville han igjen.

Her kan du skrape BilFlax elektronisk

- Jeg tror dette er en tredje BilFlax-bilen vi leverer, og det er en veldig hyggelig anerkjennelse, sa salgssjef Tom Lervik hos Jensen & Scheele. Etter å ha gratulert Morten og Kari med deres nye Volvo, overlot han scenen til produktspesialist Jørn-Henning Arwsbo-Roos, som ga BilFlax-vinneren en innføring i bilens finesser.

FLAX_3619_1000x622_BilFlaxHalden-nøkkel

Hybrid

Det er ikke rent lite.

Spesifikasjonene er for mange til å ramses opp her, men kort fortalt heter årets BilFlax-bil Volvo XC90 T8 AWD Twin Engine R-Design, og den er en hybrid som går på både elektrisitet og bensin. 

Det meste av det hadde Morten kontroll på da han og Kari dukket opp i forretningen.

- Det har'n. Han har studert manualen på nett i en måned nå, lo fruen.

Hun lo også da Morten ringte den julidagen og fortalte at han hadde vunnet en ny Volvo.

- Ja, jeg var helt sikker på at det var tull. Når to brødre sitter aleine på ei hytte midt på sommeren er det bare å være forberedt på at de koker sammen noe lureri. Men da jeg kom tilbake til hytta fikk jeg jo se at det stemte. Utrolig moro, sa Kari.

Med de nødvendige instruksjonene på plass, satte BilFlax-paret seg i bilen og trillet av gårde.

Vi gratulerer!

Her kan du skrape BilFlax elektronisk

FLAX_3619_1000x622_BilFlaxHalden-i-bil